Samsung Galaxy Note 7 revine – cu o baterie mai mica!

Articol scris de Zsolt Kiss
Pentru a aprecia trebuie sa fii logat

                Da, ai vazut bine. Samsung Galaxy Note 7, smartphone-ul care a avut un impact nu tocmai pozitiv asupra companiei coreene din cauza problemelor la baterie,  va fi oarecum relansat sub denumirea Samsung Galaxy Note 7 FE (Fan Edition). Si este oficial! Data de lansare al acestuia este 7 Iulie iar pretul lui, inca nu a fost anuntat oficial, dar va incepe undeva de la 710 dolari.

                Conform ultimelor informatii, nu vor fi mai mult de 400.000 de unitati vandute in Korea de Sud, tocmai pentru ca acest model sa nu canibalizeze mult asteptatul phablet, Samsung Galaxy Note 8. In aceste unitati sunt luate in considerare si vanzarile de peste ocean. Optiunile de culoare vor fi: Onyx Black, Blue Coral, Gold Platinum si Silver Titanium

                O modificare principala, fata de modelul anterior, este capacitatea mai mica cu 8.5% a bateriei. Acest fapt, stim cu totii ca se datoreaza exploziei aleatorii a bateriei smartphone-ului care a fortat compania Samsung sa retraga toate dispozitivele de pe piata. Astfel in loc de 3,500 mAh o sa avem o baterie de 3,200 mAh. In plus, din punct de vedere al design-ului, logo-ul Samsung nu se mai regaseste sub casca, iar pe spatele dispozitivului apare un logo Samsung Galaxy Note 7 Fan Edition.

                In ceea ce priveste performantele, avem un ecran de 5,7 inchi Super AMOLED cu rezolutie de 1440 x 2560 pixeli. Chipsetul Snapdragon 820 este inlocuit cu versiunea ulterioara Snapdragon 821, un procesor quad-core si GPU Andreno 530. Pe langa asta avem 4GB RAM si un spatiu de stocare nativ de 64GB. Scanerul de amprenta si iris este prezent, iar dispozitivul este certificat IP68 in ceea ce priveste contactul cu apa si praful. S-Penul este in continuare inclus.

                Interfata Galaxy Note FE este aceeasi care se gaseste pe terminalele Samsung Galaxy S8, ceea ce inseamna ca functia Always ON este inclusa. Nu va exista un buton dedicat BixBy, iar asistentul nu va fi in totalitate prezent pe acest dispozitiv. Vom avea doar Bixby Home si Reminder.

Samsung Galaxy Note 7 FE va fi disponibil in curand pe Quickmobile. Revenim cu mai multe detalii in ceea ce priveste pretul acestui smartphone.

Comentarii Pentru a comenta trebuie sa te autentifici