Regulament

Pentru a aprecia trebuie sa fii logat

1.     ORGANIZATOR:

Concursul este organizat si desfasurat de Quickmobile (denumita in continuare Organizator), societate comerciala din Romania, cu sediul in Bd Bucuresti, nr 118, Baia Mare, Maramures si inregistrata la Registrul Comertului cu Nr. J24/422/2005, avand CUI 17335094.

Participantii la acest concurs sunt obligati sa respecte termenii prezentati in Regulamentul Oficial al Concursului (denumit  in continuare "Regulament"), asa cum este specificat in continuare.

 

2. CONDITII DE PARTICIPARE:

In concurs se poate inscrie orice persoana, exceptie facand angajatii Organizatorului, rudele acestora de gradul I, precum si alte persoane asociate concursului.

 

3. INSCRIERE:

Pentru a se inscrie in Campania “Batalia smartphone-urilor cu personalitate”, participantii trebuie sa intre pe site-ul www.quickmobile.ro si sa voteze starea telefonului LG AKA pe care o promoveaza unul din cei patru bloggeri: Cristian Simonca - www.bloguluotrava.ro, Silvia Postolatiev -www.postolatieva.com, Cabral Ibaka - www.cabral.ro si Mihai Morar https://ro-ro.facebook.com/mihaimorar .

 

Pentru a putea vota si pentru ca inscrierea sa fie validata, concurentii trebuie sa completeze formularul de inscriere cu datele solicitate (nume, prenume, adresa de email, telefon).

 

4. DURATA:

Concursul se va desfasura in perioada 3 – 13 Aprilie 2015.

 

5. PREMII:

Fiecare din starile telefonului va primi un numar de voturi, iar cea care se claseaza pe primul loc va fi desemnata castigatoare. Toti participantii care au votat starea castigatoare vor fi inscrisi automat in tragerea la sorti pentru telefonul LG AKA aferent starii, in valoare de 1.599,90 ron. Cei care au votat celelalte stari ale telefoanelor vor intra in tragerea la sorti pentru 3 bratari Zefit de la Mykronoz, cate una pentru fiecare categorie, in valoare de 220,90 ron fiecare.

 

6. DESEMNAREA CASTIGATORULUI:

Castigatorii vor fi desemnati prin tragere la sorti si vor fi anuntati pe site-ul www.quickmobile.ro in data de 13 aprilie 2015.

Daca in termen de 5 zile nu se va reusi stabilirea unei comunicari cu castigatorul, atunci se va alege un alt castigator, iar ciclul se repeta pana la validarea castigatorului.

 

7. LITIGII:

In eventualitatea unei dispute asupra validitatii unei inscrieri, decizia Organizatorului este definitiva. Eventualele litigii aparute intre organizator si participantii la campanie se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica datele si durata campaniei si va face public acest lucru. 

 

8. CLAUZE FINALE:

Organizatorul nu isi asuma responsabilitatea pentru orice fapt care determina imposibilitatea validarii unui castigator, de genul imposibilitatea de notificarea a castigatorului cauzata de utilizarea unui pseudonim, schimbarea adresei de e-mail a participantului sau neprimirea, necitirea corespondentei de catre acesta, imposibilitatea probarii identitatii si a datelor de contact communicate pentru ridicarea premiului, etc.

Organizatorul va lua toate masurile necesare pentru desfasurarea concursului in conditiile normale conform celor prezentate, insa nu isi asuma raspunderea pentru eventualele nemultumiri, contestatii ale participantiilor, care nu vizeaza incalcari ale  cadrului legislativ in vigoare.

Castigatorii validati isi asuma responsabilitatea asupra respectarii conditiilor impuse de parteneri referitoare la termenele de ridicare, a varstei legale si a datelor personale solicitate in vederea intrarii in posesie a premiilor castigate.

Prin inscrierea la acest Concurs, participantii sunt de acord sa respecte si sa se conformeze tuturor prevederilor, termenilor si conditiilor prezentului Regulament.

Organizator

Quickmobile
e-mail info@quickmobile.ro
website www.quickmobile.ro

Comentarii Pentru a comenta trebuie sa te autentifici