Redmi Pro - Noul smartphone Xiaomi cu ecran OLED si camera DUAL

Pentru a aprecia trebuie sa fii logat

Pentru cei care nu sunt familiarizati, Xiaomi a lansat linia Redmi in anul 2013, o selectie de device-uri la un pret super accesibil - adica sub 1000 de yuani. Pretul mai putin ridicat al produselor se datora economisirii banilor investiti in publicitate si implementarea unor componente accesibile ca pret fara a sacrifica calitatea si fiabilitate produsului. Sub acest brand, in ultimii 3 ani s-au vandut un total de 110 milioane de dispozitive adica 1,21 unitati in fiecare secunda.

Compania a anuntat, ca in data de 6 August se va lansa un alt smartphone din portofoliu sau entry-level si anume Xiaomi RedMi Pro, un dispozitiv Android 6.0 cu caracteristici puternice si care se va evidentia fata de predecesorii sai printr-un display cu tehnologie OLED plus o configuratie dual-camera.

Redmi Pro vine intr-o carcasa metalica de tip unibody si un display FullHD cu tehnologie OLED si un diametru de 5,5 inchi. Terminalul dispune si de un cititor de amprente plus o camera frontala de 5 Megapixeli pentru selfie-uri reusite.

 

Daca il intorci, spatele acestuia este asemanator modelului premium Mi5, un spate curbat . Acesta este acompaniat de o camera dual cu senzor Sony IMX258 de 13 Megapixeli plus un senzor Samsung de asistare de 5 Megapixel pentru diferite efecte. La fel ca si in cazul celorlalte smartphone-uri dual-camera, se poate schimba punctul de focalizare asupra imaginii chiar si dupa capturarea acesteia si este acompaniat de un blit LED dual-tone.

Toate acestea caracteristici sunt tinute in viata de un acumulator generos de 4050 mAH cu o tehnologie de incarcare rapida printr-un port USB Type-C. De asemenea, noul Xiaomi Redmi PRO vine cu un senzor IR la fel ca si modelul Redmi 3S, asa ca nu vei avea dificultati in manipularea TV-ului sau a altor produse electronice.

 

Specificatiile de baza incep cu procesorul Helio X20 deca-core, 32GB spatiu de stocare si 3GB RAM, urmat de modelul cu procesor Helio X25, 64 GB spatiu de stocare si 3GB RAM. Modelul de top are procesor Helio X25, 128GB spatiu de stocare si 4GB RAM. Toate aceste modele sunt Dual-SIM 4G+ si poti adauga cu usurinta si un card MicroSD in slotul SIM 2.

In curand la QuickMobile!
Ai intreaga colectei de smartphone-uri Xiaomi,device-uri performante la un pret super accesibil aici.

Comentarii Pentru a comenta trebuie sa te autentifici