Apple a decis: primavara se poarta (RED)

Articol scris de Adina Ananie
Pentru a aprecia trebuie sa fii logat

Primavara continua cu o super veste pentru fanii Apple: gigantul din Cupertino a anuntat lansarea modelelor iPhone 8 si 8 Plus in varianta RED Edition.

Este o veste la care ne asteptam, intrucat anul trecut exact in aceasta perioada a fost lansat si iPhone 7 in varianta rosie, acela fiind si primul iPhone inclus in campania Red. Apple are de 11 ani un parteneriat cu organizatia (RED) si deruleaza o campanie care isi propune sa ofere consiliere, testare si tratamente care previn transmiterea HIV de la mama la copil in cadrul tarilor slab dezvoltate. Achizitioand un produs (RED), contribui astfel la combaterea acestei boli, intrucat o proportie considerabila din profit este donata de catre Apple pentru aceasta cauza.

Sub sloganul: Buy (RED), Give life, Apple a donat peste 160 milioane de $ catre Fundatia RED, provenind din vanzarea produselor.

Noile modele de iPhone 8 si 8 Plus nu aduc modificari in ceea ce priveste performanta, ci doar de design. Carcasa colorata in rosu vibrant va cuceri cu siguranta inimile multor fani Apple, intrucat adauga o nota de eleganta smartphone-ului.  Cei de la Apple au luat in considerare feedback-ul primit din partea fanilor si au facut marginile negre. Asadar, rama din aluminiu este rosie mata, iar spatele din sticla beneficiaza de o suprafata lucioasa, cu o culoare usor mai puternica. Butoanele si rama din jurul camerelor sunt de asemenea rosii, iar rama din jurul display-ului este neagra.

In schimb, nu avem nicio veste legata de un iPhone X rosu si cel mai probabil nici nu va fi lansat. In ceea ce priveste capacitatile de stocare, iPhone 8 si 8 Plus sunt disponibile in variante de 64 si 256GB. Noile modele iPhone sunt disponibile deja AICI!

Comentarii Pentru a comenta trebuie sa te autentifici