POLAROID SNAPTOUCH - MAI MULT DECAT UN SIMPLU APARAT FOTO

Pentru a aprecia trebuie sa fii logat

In urma cu 40 de ani, aparatele instant Polaroid erau peste tot, ei fiind prima companie care au lansat un aparat de fotografiat instant pe piata. Insa in anul 2001, compania era aproape de faliment si a fost achizitionata de catre OEP Imaging Corporation.
Dar tocmai cand lumea a inceput sa uite de marca Polaroid, acestia au decis sa modernizeze acest brand renumit. Compania a anuntat ca a fost in curs de dezvoltare a unei versiuni digitale a camerei clasice instant.
Si cea mai recenta versiune a acestei camere este Polaroid Snap Touch. Acest gadget pare a fi fuziunea perfecte dintre vechi si nou. In ciuda faptului ca are o forma similara a unei camere digitale de astazi, Snap Touch are inca un simt distrinct retro.


Camerele Polaroid au fost mereu populare deoarece a fost foarte usor de utilizat. Nu existau cadrane complicate, posibilitatea schimbarii setarilor de film, nu era prezenta expunerea,diafragma sau alte butoane cu diferite functii. Tot ce trebuia sa faci era sa apesi butonul mare si rosu. Si desi au trecut 40 de ani, Snap Touch este la fel de usor de folosit, insa vine si cu cateva caracteristici optionale.
Camera este dotata cu un senzor de 13 Megapixeli, care, ATENTIE, poate inregistra si video la o rezolutie FullHD. Navigharea in setari acum se face cu ajutorul unui ecran touchscreen LCD cu o diagonala de 3,5 inchi.


Dupa captarea fotografiei, aparatul iti permite sa setezi un filtru din cele presetate(alb-negru,color,vintage,sepia) si sa adaugi diferite stickere pe poza. Ba mai mult, cu ajutorul temporizatorului reglabil din setari si a unei mici oglinzi incorporate, iti permite si realizarea unor selfie-uri reusite.
Imprimarea se face pe hatii de 2" x 3" color, care se pot lipi pe orice suprafata, fiind printate pe o suprafata autocolanta.


Pe langa functiile de fotografiere si imprimare a acestora direct din aparat, gadget-ul stocheaza fotografiile pe un card microSD care poate avea o capacitate pana in 128GB. Ba mai mult, acum, prin descarcarea aplicatiei gratuite disponibile atat pe AppStore cat si pe PlayStore, Snap Touch iti da posibilitatea imprimarii fotografiilor realizate cu smartphone-ul in mai putin de 60 de secunde prin intermediul unei conexiuni bluetooth.
Aparatul nu necesita nici un fel de intretinere, hartiile fiind de tip Zero-Ink Technology. Bateria acestuia se incarca cu ajutorul unui conector MicroUSB si il vei putea incarca si cu ajutorul unei baterii externe.


Cu ajutorul acestui gadget, Polaroid a proiectat un aparat de fotografiat distractiv de utilizat fiind un simbol cultural in mainile unei noi generatii. Il poti comanda de aici.

Comentarii Pentru a comenta trebuie sa te autentifici