POLAROID SNAP-GADGETUL CARE PASTREAZA AMINTIRI

Pentru a aprecia trebuie sa fii logat

Fotografiile inseamna amintiri. Si chiar daca lumea a evoluat atat de mult incat toate fotografiile sunt stocate virtual, incepand de la carduri microSD pana la spatiul de stocare Cloud , cele mai frumoase fotografii sunt acele la care te uiti in propriul tau album fizic ce il scoti de pe raftul bibliotecii tale.

Tocmai de asta, cei de la Polaroid au lansat o camera foto instant , iar noi , cei de la QuickMobile, am adus acest produs premium in Romania , pentru ca tu sa ai acces la cele mai noi gadget-uri vreodata lansate.

Camera foto instant Polaroid Snap este o combinatie dintre un aparat de fotografiat digital de 10 megapixeli si o imprimanta instantanee Zink. Acesta iti permite sa iti stocezi fotografiile pe un card de memorie precum sa le si imprimezi instantaneu pe o hartie foto Zink de 3x2 inchi.

Polaroid Snap dispune de un senzor de 10 megapixeli cu  f/2.8 si are incorporata o baterie reincarcabila Li-Ion. Pe masura ce camera nu are un ecran, in timpul in care vrei sa fotografiezi trebuie sa te bazezi pe vizorul optic, care are si functia de pornire/oprire.

Imprimanta incorporata Zink va imprima fotografiile pe un format de 3x2 inchi direct din aparatul tau si ofera optiuni de a imprima alb negru, color sau sepia. Ba mai mult, ai optiunea de a imprima fotografii cu un chenar alb pentru a da fotografiei aspectul traditional Polaroid.

Camera dispune de un slot de card microSD si un conector microUSB care poate fi folosit atat pentru incarcare cat si pentru transferul de imagini. Butonul rosu aflat in partea superioara are functia de declansator, iar in partea de jos avem un conector care poate fi utilizat pentru trepied sau alte accesorii. In constructia camerei exista un LED pe post de blitz ca sa poti utiliza acest gadget si in conditiile de luminozitate scazuta.

Fiind genul de aparat de "fixeaza si declanseaza", acesta nu dispune de alte optiuni de control.

Daca doresti sa faci fotografii de tip cabina, mentii apasat butonul de declansare timp de 3 secunde, iar Polaroid Snap isi face treaba: va face 4 fotografii, fiecare fotografie fiind realizata la 4 secunde distanta( in total va dura 16 secunde)

Polaroid Snap este gadget-ul prin care tu poti oferi amintiri persoanelor dragi. Acest gadget  distractiv cu un design-ul curat si simplitatea controalelor il face foarte usor de utilizat. Il poti incarca oriunde cu ajutorul conectorului MicroUSB si fotografiile tale le vei avea si in format digital pe cardul microSD. Fiind o camera foto compact, nu poate lipsi din geanta ta de plaja sau rucsacul de calatorii. Il gasesti aici.

Comentarii Pentru a comenta trebuie sa te autentifici