Pokemon GO te asteapta! Vezi daca smartphone-ul tau se incadreaza la specificatiile recomandate ale jocului.

Pentru a aprecia trebuie sa fii logat

Cel mai asteptat joc al momentului in cursul zilei de 15 Iulie 2016 a devenit disponibil oficial si pentru jucatorii din Romania cu device-uri Android si iOS.

Pokemon GO, jocul cu care poti prinde toti pokemonii din copilarie si sa ii antrenezi, creat de Nintendo impreuna cu Niantic (companie ce a apartinut de Google) a fost anuntat in data de 1 aprilie si acum este cel mai jucat joc de pe Play Store. Numarul de descarcari a depasit deja numarul de utilizatori de pe Twitter impreuna cu numarul de descarcari al aplicatiei Tinder desi inca nu este disponibil in toate tarile.

 

Jocul se poate descarca gratuit si ofera posibilitatea de a face achizitii in cadrul acestuia. Ideea principala a jocului a ramas aceeasi ca si in desenele din anii 90: trebuie sa prinzi toti pokemonii.

Daca vrei sa devii unul dintre antrenorii Pokemon GO si vrei sa ii prinzi pe toti, smartphone-ul tau, pentru a rula acest joc, trebuie sa indeplineasca unele conditii, cum ar fi:

1.Pokemon GO este optimizat doar pentru smartphone-uri si nu tablete. Astfel compatibilitatea cu utilizatorii de tablete nu este garantata.

2.Atunci cand vine vorba de utilizatorii Android, jocul ruleaza pe smartphone-uri cu un sistem de operare Android 4.4 sau mai mare, are nevoie de o conexiune puternica la internet (Wi-Fi, 3G, 4G), GPS si serviciile de locatie activate si o memorie de 2GB RAM minim.

3. Daca esti utilizator de iOS, trebuie sa ai cel putin un iPhone 5 sau model mai nou, cu un sistem de operare iOS 8 sau mai avansat, o conexiune puternica la internet (Wi-Fi, 3G, 4G),si nu in ultimul rand GPS si serviciile de locatie activate. Ba mai mult, aplicatia nu functioneaza pe device-urile cu JailBreak efectuat.

Daca telefonul tau nu se incadreaza la cerintele de mai sus poti sa iti achizitionezi unul mai puternic de aici.

Ce mai astepti, descarca-ti aplicatia si haide sa ii prindem pe toti !

Comentarii Pentru a comenta trebuie sa te autentifici