PHANTOM 4-CEA MAI INTELIGENTA DRONA DE PE PIATA

Pentru a aprecia trebuie sa fii logat

Cei de la DJI au lansat recent cea mai inteligenta drona, Phantom 4. Ea are o structura  rezistenta,  insotita de un set de senzori optici, care o ajuta sa zboare printre obstacole situate intre 0.7 pana la 15 metri sau sa se opreasca pana in momentul in care proprietarul sau o va ghida in alta directie.  Drona va folosi senzorii optici si pentru a evita obstacolele care ii apar in cale, atunci cand optiunea Return-to-Home este activata.

Asadar, drona poate folosi senzorii pentru a evita obstacole, dar ii poate folosi de asemenea si pentru a zbura singura. ActiveTrack, noua caracteristica accesibila prin aplicatia GO a celor de la DJI,  foloseste senzorii pentru a urmari un subiect.  Aceasta caracteristica nu reprezinta o noutate in domeniul dronelor, insa cei de la DJI au imbunatatit-o considerabil.  Folosind ActiveTrack trebuie doar sa-ti selectezi  subiectul pe ecran, iar drona va incepe sa-l urmareasca, mentinand camera centrata pe orice sau pe orice ai selectat.  Cei de la DJI spun ca indiferent daca subiectul isi schimba forma sau se intoarce, drona va continua sa il urmareasca oferindu-i insa si proprietarului posibilitatea de a-i controla miscarile. Poti achizitiona de aici drona.

Alta caracteristica, numita TapFly permite proprietarului sa selecteze un punct in care isi doreste sa ajunga drona sa, avand si posibilitatea de a alege traseul pe care-l urmeaza pana in locatia selectata.  In orice moment drona poate fi oprita in locul in care se afla.

Dronele Phantom anterioare au fost facute exclusiv pentru fotografia si a filma, nu pentru a “alerga”.  Pentru mai multa versatilitatea, Phantom 4 are forma aerodinamica si design de gimbal si i-a fost adaugata o caracteristica Sport.  Prin apasarea unui singur buton drona poate atinge viteze de pana la 72 km/h . Drona DJI este aici!

Timpul de zbor este de pana la 28 de minute, datorita unei baterii  mai puternice, a unor motoare imbunatatite si  sasiu reproiectat. Timpul de functionare este cu doar 5 minute mai lung decat cel al Phantom 3 Proffesional, insa acele minute in plus pot face diferenta intre a captura sau nu imaginea perfecta.

Fata de Phantom 3, Phantom 4 are o optiune de slow-motion,  cu 1080pixeli la 120fps si i-au fost imbunatatite lentilele pentru o cromatica mai buna.

Camera Phantom 4 este echipata cu cele mai recente sisteme de stabilizare a aparatului foto. Miscarile sunt controlate de aplicatia Gimbal Control Unit, un sistem avansat de 3 axe, care scoate  vibratiile nedorite si in timpul zborului. Permite aparatului foto sa surprinda imagini de buna calitate si de fluiditate chiar si in timpul manevrelor complexe. Drona DJI Phantom 4 este acum disponibila la QuickMobile!

Comentarii Pentru a comenta trebuie sa te autentifici