OLLOCLIP- ALEGEREA PERFECTA PENTRU FOTOGRAFII PROFESIONALE

Pentru a aprecia trebuie sa fii logat

In luna mai a anului 2011, Fondatorul Patrick O\'Neill a apelat la platforma Kickstarter de crowdfunding pentru a transforma proiectul sau in realitate. Viziunea a fost de a crea nu numai un produs nou, ci de a identifica o noua categorie. Totul a inceput din dorinta de a adauga optiuni creative la camera foto de la iPhone 4, smartphone-ul lui favorit. Setul original de lentile 3-in-1 a fost un sistem de lentile cu conectare rapida, patentat pentru iPhone oferind un obiectiv ochi de peste, un obiectiv cu unghi larg si lentile macro .


De atunci, Olloclip a atras o categorie de utilizatori pasionati de fotografie in doar cativa ani. Compania isi distribuie produsele prin intermediul magazinelor Apple si prin marii comercianti din intreaga lume.
Angajamentul companiei va ramane acela de a gasi modalitati noi si interesante de a imbunatati fotografia mobila si de a face fotografii inspirate, clipuri video usoare si distractive direct de pe telefonul mobil.


Astazi, Olloclip a livrat peste un milion de lentile. Brand-ul include o linie tot mai mare de instrumente si accesorii pentru fotografia mobila. Odata cu succesul fenomenal al produselor sale emblematice, compania continua sa inoveze alte produse, cum ar fi noul kit de lentile 4 in 1, usor de purtat pentru iPhone 6 / 6S & 6 Plus/ 6S Plus si alte produse revolutionare, cum ar fi Lens Active si Lens Macro Pro - toate proiectate pentru a fi optiuni complementare pentru fotografia mobila.
Adevarata provocare a fost introducerea inovatiilor optice intr-o forma compacta si foate usoara, insa rezultatul a fost un succes. Olloclip a creat sisteme optice avansate, cu design frumos, usor de utilizat, fara lentile supradimensionale sau piese suplimentare pentru ansamblare.


La fel ca lentilele mai mari folosite pe camerele DSLR profesionale, lentile Olloclip sunt proiectate pentru a oferi perspective similare si sunt de dimensiuni suficient de mici pentru a se potrivi intr-un buzunar sau poseta. Si multumita design-ului premiat, lentilele Olloclip se monteaza si se demonteaza in doar cateva secunde. Pur si simplu atasezei lentilele la aparat si dai frau liber creativitatii.


Orele petrecut in laborator pentru proiectarea si perfectionarea experientei utilizatorului pentru a oferi o calitatea fara compromisuri au ajutat in cele din urma la crearea unor sisteme de lentile cu imbunatatiri revolutionare. Design-ul patentat cu dimensiuni reduse de buzunar functioneaza acuma atat pentru camera din fata cat si pentru cea din spate, iar cele 3 pandantive te ajuta sa ti lentilele le indemana, agatate pe chei, rusac sau geanta. Deoarece cea mai bun camera este cea care e mereu cu tine.

Comentarii Pentru a comenta trebuie sa te autentifici