Oglinda retrovizoare smart- un gadget perfect pentru masina ta

Pentru a aprecia trebuie sa fii logat

Cred ca esti de acord cu mine cand spun ca oglinda retrovizoare este unul dintre elementele cele mai importante ale unei masini. Stim cu totii cat de important este sa ne asiguram inainte de efectuarea oricarei manevre, dar la fel de bine stim si ca uneori, oricat de mult te-ai asigura, nu poti evita un accident rutier. Daca se intampla sa fie si o incertitudine privind vinovatia, este cu atat mai frustrant.

Ei bine, acum poti sa te asiguri din toate punctele de vedere cu ajutorul unei oglinde smart Star. Aceasta imbina functia unei oglinde retrovizoare clasice cu cea a unei camere de bord, care inregistreaza calatoriile tale cu masina. Instalarea ei se realizeaza super usor. Trebuie sa prinzi oglinda inteligenta de oglinda ta clasica cu ajutorul benzilor incluse, apoi sa o conectezi la suportul de bricheta al masinii, cu ajutorul cablului inclus. Pe oglinda smart este instalata o camera video care inregistreaza la o rezolutie de 1280*720P, iar imaginile iti vor fi afisate pe display-ul incadrat in oglinda.

Ceea ce e super e ca in pachet vei gasi si o a doua camera, care se instaleaza pe luneta si se conecteaza la oglinda cu ajutorul cablului inclus. Camera pentru luneta se conecteaza si la luminile de marsarier, astfel incat atunci cand tu vrei sa dai cu spatele, camera se va porni automat si imaginile vor fi afisate pe display-ul oglinzii. In cazul in care masina ta nu dispune de senzori de parcare incorporati, acest lucru este foarte practic si te poate scuti de o boacana.

Asa cum am explicat anterior, oglinda trebuie conectata la suportul de bricheta al masinii pentru a functiona, dar trebuie sa stii ca dispune si de o baterie de 200mAh si senzor de miscare. Cu ce te ajuta asta? Ei bine, atunci cand este detectata miscare sau cineva incearca sa patrunda in masina, camera se va porni automat si va inregistra, chiar daca motorul este oprit. Asadar, masina ta este supravegheata si atunci cand este parcata. De cate ori nu s-a intamplat sa iti gasesti masina zgariata in parcare si sa nu gasesti vinovatul? In felul acesta poti gasi mult mai usor persoana vinovata si sa dispui de o dovada incontestabila.

Vrei sa iti spun si cel mai mare avantaj al oglinzii? Pretul! E un gadget super accesibil si nu iti va afecta prea mult bugetul. Vezi?! Nu trebuie sa ai o masina care valoreaza cat un apartament central in Bucuresti pentru a te bucura de avantaje. Cel mai important este sa iei decizii smart.

GASESTI OGLINDA STAR AICI

Articol scris de Adina Ananie

Comentarii Pentru a comenta trebuie sa te autentifici