NOUL SMARTWATCH PEBBLE TIME STEEL

Pentru a aprecia trebuie sa fii logat

Pebble este una dintre cele mai vechi companii care produce smartwatch-uri si reuseste sa evolueze o data cu trecerea timpului. Aceasta lanseaza 3 generatii de smartwatch-uri: Pebble, Pebble Steel si Pebble Time Steel, care se remarca prin caracteristicile tehnice, componentele premium folosite si performanta oferita. Click aici pentru selectia de produse.

Primul smartwatch Pebble a fost lansat in anul 2013, proiectul fiind sustinut si finantat prin intermediul platformei Kickstarter.

Originalul ceas Pebble a fost unul dintre primele smartwatch-uri de mare succes.  Succesorul sau, Pebble Time Steel, pastreaza caracteristicile de baza ale acestuia dar beneficiaza de un nou design, ecran color si software imbunatatit.

Pebble Time Steel a fost proiectat pentru succes! Designul acestuia, materialele premium folosite si atentia deosebita acordata detaliilor fac din acest smartwatch un accesoriu mult dorit. Click aici pentru ceasul Pebble Time Steel.

Smartwatch-ul are un finisaj incantator, atent conturat, un corp usor curbat si ecran rezistent acoperit cu sticla Corning Gorilla Glass 3. Pebble Time Steel este disponibil in mai multe nunate, cu banda din otel inoxidabil dar si cu curea din piele.

Prin conectarea la smartphone-ul tau, Pebble Time Steel poate rula o serie de aplicatii si functii de baza cum ar fi: alarme, evenimente, notificari, aplicatii fitness sau jocuri. Acesta vibreaza cand primesti mesaje noi sau apeluri telefonice si dispune de o interfata bogata, care iti permite sa schimbi fetele ceasului. Evenimentele, notificarile, apelurile ratate si toate informatiile importante vor fi doar la o „incheietura” distanta.

Pebble Time Steel este mult mai subtire si elegant decat primul smartwatch Pebble lansat, imbraca frumos incheitura mainii si poate fi purtat atat de dame cat si de barbati. Partea din spate a ceasului este usor curbata, are dimensiuni relativ mici si este mult mai confortabil de purtat in comparatie cu majoritatea smartwatch-urilor.

Gadgetul are o autonomie crescuta a bateriei si poate rezista pana la 10 zile. Pebble Time Steel rezista 6 zile si 6 nopti atunci cand este supus unei utilizari constante incluzind notificari, aplicatii fitness si alte informatii sau peste noua zile daca este oprit in timpul noptii.

Daca esti in cautarea un smartwatch practic si rezistent, Pebble Time Steel este alegerea ideala. Gadgetul este rezistent la apa, are ecranul acoperit cu sticla Corning Gorilla Glass 3 si se remarca prin autonomia crescuta a bateriei.

 

Comentarii Pentru a comenta trebuie sa te autentifici