Noua serie LG Q6-specificatii de top la preturi mici?

Pentru a aprecia trebuie sa fii logat

Ne asteptam de ceva timp ca LG sa lanseze o varianta mini pentru LG G6, dar in schimb ne-au surprins cu lansarea unei game noi- seria Q. Aceasta contine trei smartphone-uri, si anume LG Q6, Q6+ si Q6a (alpha).

De ce a fost lansata seria Q? Conform celor de la LG, pentru a incorpora unele dintre cele mai populare specificatii premium intr-un smartphone cu pret mid-range, astfel incat sa fie accesibil pentru o gama larga de cumparatori.

Telefoanele din seria Q6 dispun de un display FHD+FullVision de 5.5 inchi si un format 18 :9, perfect pentru muti-tasking, o rezoluţie de 2160 x 1080 şi o densitate a pixelilor de 442 ppi. Aceste elemente au fost preluate de la varianta high end LG G6, iar cei de la LG promit ca sunt smartphone-uri usor de utilizat cu o singura mana. In plus, includ o camera foto principala de 13MP si una secundara wide angle de 5MP. Asta ca tu sa poti include intr-un selfie toti prietenii si sa realizezi fotografii ca un profesionist.

La fel ca modelul premium, G6, telefoanele Q6 prezinta margini curbate pe display si au margini metalice. Pana acum insa, se pare ca cele trei modele ale seriei Q sunt…identice.

Diferenta dintre cele trei smartphone-uri din seria Q este vizibila atunci cand verificam specificatiile tehnice. Astfel, desi toate dispun de procesor Qualcomm Snapdragon 435 si un sistem de operare Android 7.1.1 Nougat, cand vine vorba despre memorie, situatia este urmatoarea:

LG Q6a- 2GB RAM/16GB stocare

LG Q6-3GB RAM/32GB stocare

LG Q6+-4GB RAM/64GB stocare

Nu avem inca date cu privire la pretul acestor dispozitive, insa cu siguranta ca memoria este aspectul de diferentiere dintre ele. Un alt aspect premium implementat in aceste smartphone-uri este recunoasterea faciala pe care o regasim si la LG G6, care permite deblocarea rapida a dispozitivului. In ceea ce priveste bateria, aceasta are o capacitate de 3.000 mAh.

In ceea ce priveste disponibilitatea, se pare ca acestea vor fi lansate in luna august si tot ce pot sa spun este ca sunt foarte curioasa sa vad cum se descurca. Avand in vedere ca elementele premium sunt mai degraba incorporate in design decat in software, consider ca pretul va fi cel care va determina posibilul succes al gamei.

Pana atunci, descopera varianta high end, LG G6, cea care a inspirat lansarea noilor smartphone-uri din seria Q, cu un click AICI.

Comentarii Pentru a comenta trebuie sa te autentifici