Nokia revine cu un nou concept-Nokia 6

Pentru a aprecia trebuie sa fii logat

Simplitate si eleganta, fiabilitate si calitate de durata sunt caracteristicle care definesc noua generatie de telefoane Nokia.  

 

Odata cu lansarea noului telefon, compania finlandeza schimba sistemul de operare folosit pana acum si promoveaza primul dispozitiv cu Android. Si pentru ca este primul telefon care beneficiaza de acest sistem de operare, Nokia 6 va rula cea mai noua versiune, Android 7.0 (Nougat). Acesta va beneficia si de un senzor de amprenta ultra rapid integrat in butonul Home.

 

Frumos proiectat dintr-o singura bucata de aluminiu si sticla rezistenta Corning Gorilla Glass , noul smartphone va face fata provocarilor de zi cu zi si va fi un partener de incredere.


Conceput pentru a spori capacitatile grafice si a extinde durata de viata a bateriei, Nokia 6 este echipat cu un processor Qualcomm Snapdragon 430 pe opt nuclee, 4GB memorie RAM si o baterie de 3000 mAh.

 

Memoria interna a telefonului de 64GB poate fi extinsa pana la 128 GB prin intermediul unui card microSD. In ceea ce privește camerele, Nokia are o camera principal de 16 megapixeli si una secundara de 8-megapixeli pentru autoportrete. Camera principal de 16MP cu o diafragma de 2.0, focalizare automata, blit LED si detectie automata a fetei reuseste sa restabileasca culorile reale si tonurile naturale ale pielii.

 

Ecranul va fi unul HD de 5.5 inchi protejat cu sticla curbata 2.5D Corning Gorilla Glass, pentru a te putea bucura de filmele preferate, in timp ce sunetul va fi imbunatatit seminificativ. Noul Nokia 6 dispune de noua tehnologie Dolby Atmos, un sistem cu doua difuzoare, care ofera sunete clare si puternice.

 

Nokia a fost unul dintre cei mai mari producatori de telefon din lume, insa, o data cu lansarea iPhone-ului si a telefoanelor Android compania a suferit un declin,  insa acum incearca sa recucereasca publicul. 

 

Comentarii Pentru a comenta trebuie sa te autentifici