NILOX REDEFINESTE MISCAREA

Pentru a aprecia trebuie sa fii logat

Nilox este un brand italian creat in 2005 de catre Grupul Esprinet, primul distribuitor de produse electronice de larg consum. Gratie investitiilor constante in cercetarea si marketing, Nilox a devenit primul brand italian de actiune, plasat pe locul doi in topul vanzarilor din Italia. Pe langa gama de camere foto-video de actiune si solutii IT profesionale, Nilox a dezvoltat produse de tehnologie usor de purtat, care sunt unice in lume si au un design exclusiv.
Astazi, Nilox este brand-ul ales de marii campioni sportivi, in special de motociclisiti, unul dintre acestia fiind Marc Marquez, campionul mondial la MotoGP. Nilox distribuie produse in Italia, Spania, Germania, Franța, Marea Britanie si Orientul Mijlociu, in timp ce in 2015 a inceput sa intre si pe piata din SUA.
Cu o vasta gama de produse printre care smartwatch-uri, camere video de actiuni si alte accesorii, Nilox este prezent la multe evenimente din domeniul IT&C printre care si IFA 2016 unde prezinta noile scutere electrice, skate-uri electrice si noul model de hoverboard care promit ca mobilitatea urbana nu va mai fi la fel.


Nilox anunta noua serie DOC, o intreaga gama de solutii de mobilitate electrica, care va revolutiona modul de a te plimba prin oras. Scuterul electric DOC PRO, DOC PRO Yellow Editione, skateboard-ul electric DOC SKATE si DOC SKATE +, impreuna cu noul hoberboard DOC OFF-ROAD sunt noii veniti prezentati in avanpremiera la targul din Berlin din acest an.
Nilox DOC PRO sunt acele scutere electrice care schimba complet conceptul de miscare.
DOC PRO este scuterul electric pentru mobilitate verde si super distractie. Acceleratia este foarte simpu de utilizat: datorita pedalei de acceleratie de pe ghidon, este posibil sa se controleze viteza cu o simpla miscare a degetului, atingand o viteza maxima de 6 km /h recomandata pentru mediul urban. Prin dezactivarea modului de limitare a vitezei, vei putea atinge pana la 20 km/h atunci cand circuli pe strazi sau piste de biciclisti. Motorul electric da 300W asigura o autonomie de 20km in conditii optime de utilizare, cu 2 ore de reincarcare.


Gama de scutere electrice Nilox va fi imbunatatita in cursul anului, cu inca doua modele, prezentate la IFA, pentru prima data.
Nilox DOC Fighter, produsul de top al gamei, cu un design italian studiat in detaliu si materiale premium de inaltă calitate. Corpul din carbon il face cel mai usor (7 / 8kg) si cel mai rapid scuter (până la 35 km / h) si are o baterie care ajunge la o autonomie de 30/40 KM. Lminile din fata si din spate precum si conexiunea Bluetoth completeaza caracteristicile acestui produs de top.


La fel ca si DOC Fighter, Nilox DOC PRO Yellow Edition integreaza un nou sistem de franare și accelerare, si o roata cu spite deschise, care ii permite sa fie asigurata cu un sistem antifurt. Corpul sau galben luminos va asigura ca nu vei trece neobservat.
Nilox DOC SKATE
Un buton de control si tehnologia Nilox sunt elementele necesaree pentru a transforma o placa intr-un skate electric capabil sa atinga o viteza de 12 km / h. Dupa o incarcare completa de 2.5 ore vei putea merge cu skateboard-ul electric aproximativ 25 km. Stabil si usor de transportat, datorita manerului integrat in platforma, skate-ul Nilox DOC este disponibil intr-o combinatie de doua culoriL lemn/ albastru si lemn / negru si o versiune speciala DOC + cu Bluetooth integrat.


Nilox introduce, de asemenea, un nou model de hoverboard, proiectat pentru iubitorii de off road. Acesta permite o mai mare stabilitate si usurinta de a conduce, datorita unei roti de 10 inchi potrivita pentru terenurile accidentate. DOC OFF-ROAD are o greutate de 11,5 kg, cu 20 KM de autonomie, folosind viteza maxima (10KM / H) si 2 ore de reincarcare. Este disponibil in culoarea negru / verde, cat si in varianta negru / auriu.


Fa si tu o plimbare cu noile gadgeturi de la Nilox care redefinesc miscarea!

 

 

Comentarii Pentru a comenta trebuie sa te autentifici