Nevo Balade: Un smartwatch minimalist de exceptie

Pentru a aprecia trebuie sa fii logat

De o vreme incoace, smartwatch-urile si bratarile fitness au prins o popularitate aparte. Daca nu iti doresti un smartwatch care sa ii pui zilnic la incarcat, dar nici o bratara fitness care sa iti monitorizeze activitatea zilnica cu o infatisare sport, cei de la Emie au venit cu solutia perfecta pentru aceasta clasa de mijloc: smartwatch-ul Nevo Balade.
Creat cu o calitate elvetiana, o carcasa din otel inoxidabil si sticla minerala, smartwatch-ul dispune de o rezistenta la apa de pana a 5ATM si monitorizeaza atat activitatea zilnica(numar de pasi, distanta, calorii arse) cat durata si calitatea somnului.


Setarea timpului se face ca la un ceas analogic, folosind \"coroana\" de pe lateral. Singurul fapt care il diferentiaza fata un ceas normal sunt indicatorii LED de-a lungul inelului exterior al ceasului, care afiseaza doar in momentul in care acesta este apasat butonul de pe lateral. In functie de butonul de pe lateral apasat, acesta va indica prin acele LED-uri feedback-ul la functia dorita: imperechere, numarul de pasi, etc. Acestea sunt afisate timp de 3 vibratii iar apoi dispar.


Chiar daca nu este un lucru mare, in functie de notificarea primita, ceasul iti va afisa o culoare prin acele LED-uri. Asa ca, vom avea culoarea mov in cazul in care conexiunea intre smartwatch si telefon s-a pierdut, albastru in cazul inactivitatii, verde in cazul SMS-urilor, rosu pentru apel si culoarea portocalie in momentul in care primim un e-mail.
Ca si in cazul oricarui smartwatch, si acesta are o aplicatie prin care poti stoca si urmari toate datele legate de progresul tau. In cadrul aplicatiei, poti seta ce fel de notificari sa iti apara pe ceas, poti seta diferite alarme, puteti activa/dezactiva memento-ul de inactivitate si sa vezi toate statisticile tale legate de activitatea zilnica si de somn.


Atunci cand vine vorba de bateria si durata de viata a acesteia, Nevo Balade este un smartwatch de top fata de celelalte modele concurente. Acest smartwatch nu are nevoie sa fie incarcat, si utilizeaza un sistem cu doua baterii. Prima baterie, cea de dimensiuni mai mici este folosita strict pentru functia de baza a acestui ceas, si anume, sa indice ora exacta. Bateria mai mare, CR2032 este responsabila pentru functionalitatea acestuia ca si smarwatch. Conform datelor comunicate de producator, smartwatch-ul are o autonomie de pana la 6 luni in modul smart, si pana la 5 ani in modul normal.
Ce mai astepti? Comanda Nevo Balade, un smartwatch minimalist cu functii smart si o autonomie de pana la 5 ani de aici.

Comentarii Pentru a comenta trebuie sa te autentifici