NEST CAM- O MODALITATE SIMPLA DE A-TI MONITORIZA LOCUINTA DE LA DISTANTA

Pentru a aprecia trebuie sa fii logat

Nest Cam reprezinta “iPhone-ul” in materie de camere de supraveghere conectate la Wi-Fi. In momentul cand compania Nest Labs, detinuta de Google, a cumparat anul trecut DropCam, camerele lor de supraveghere wireless si live streaming pentru 555 milioane de $ cash am stiut ca vor urma lucruri bune.

Nest Cam este defapt succesorul lui DropCam, cu un design mai subtire si elegant, performante mai bune in materie de calitate a imaginii, cu o configurare mult mai simpla.

Nest Cam functioneaza atat cu smartphone-uri iOS cat si Android avand posibilitatea de a fi sincronizat cu un calculator. Puteti viziona in timp real ceea ce se intampla acasa cat timp sunteti plecat. Daca doriti sa pastrati videoclipurile, acestea se pot salva in cloud prin abonare la NestAware, un serviciu de istorie video.

 

Configurare

Configurarea unui DropCam este o experienta destul de placuta, insa Nest a reusit sa simplifice in cel mai frumos mod acest capitol. Pur si simplu conectezi cablul de alimentare intr-o priza, scanezi codul QR de pe partea din spate a camerei cu aplicatia “Nest” conectata la reteaua Wi-Fi. Nest chiar se lauda cu rapiditatea configurarii acestei camere, cu posibilitatea de a o seta in 60 de secunde.

 

Design si Performante

Odata cu noul design metallic, minimalist si foarte subtire, Nest Cam vine cu noi optiuni de montare: se poate pune pe o suprafata plata sau pe un perete. Toate acestea se datoreaza suportului de baza care este de asemenea magnetic, astfel incat poti sa il atasezi si unei suprafete metalice.

Nest este controlat in intregime prin aplicatia Nest de pe smartphone sau online. Poti avea mai multe dispozitive configurate pe acelasi smartphone, dar fiecarui device va trebui sa ii asociezi numele camerei in care este amplasat. Cand selectezi camera dorita ai posibilitatea de a vedea in timp real prin obiectivul Nest Cam cu un unghi de vizualizare de 130 grade. In meniul de setari poti regla de asemenea rezolutia video, roti imaginea  si seta camera in asa fel incat sa porneasca in momentul in care parasesti locuinta.

Rezolutia video implicita este de 1280 x720 (720p), dar poti sa o setezi pana la 1920x1080 (FullHD) pentru claritate suplimentara. Are un microfon incorporat pentru captarea sunetelor si un difuzor, astfel incat sa poti atentiona animalul de companie atunci cand vei vedea ca face lucruri ce nu ar avea voie cat timp esti plecat de acasa.

Camera are inclus modul “Night Vision”iar in momentul in care lumina din incapere este diminuata acesta se activeaza. Inregistrarile in acest mod sunt alb-negru dar sigur veti fi multumit de aceasta caracteristica. Printr-un simplu gest, puteti face zoom pe o parte a incaperii insa calitatea imaginii se va diminua un pic.

Cu trecerea timpului casele devin tot mai inteligente si fiecare gadget face parte din Internetul Viitorului (Internet of Things) iar oamenii sunt in cautarea unor astfel de dispozitive care sunt foarte usor de configurat, fara prea multe batai de cap.  Cu Nest Cam ai nevoie doar de cateva minute (60 de secunde daca esti tech addicted) pentru configurare si se poate folosi cu usurinta.

Desi brandul Dropcam e demult apus, experienta Nest Cam ramane intuitiva si usor fermecatoare. Daca esti in cautarea unui camere de supraveghere pentru siguranta locuintei tale , alege Nest Cam. Noi il recomandam!

Comentarii Pentru a comenta trebuie sa te autentifici