MOTO 360 2ND GENERATION

Pentru a aprecia trebuie sa fii logat

Motorola a lansat a doua generatie de smartwatch-uri. Noile gadget-uri sunt disponibile intr-o gama mult mai complexa, au dimensiuni diferite si sunt potrivite atat pentru femei cat si pentru barbati.  

Moto 360 2 va putea fi achizitionat in 3 dimensiuni diferite. Exista doua versiuni de 42 mm, una pentru barbati si una pentru femei si o versiune de 46 mm disponibila doar pentru barbati. Click aici si descopera mai multe despre Moto 360 2.

Ceasul barbatesc de 46mm integreaza un display de 1,56 inci cu rezolutie 360 x 330 pixeli, in timp ce varianta mai mica a acestuia si varianta pentru femei ofera un display de 1,37 inci cu rezolutie 360 x 325 pixeli.

A 2-a generatie de smartwatch-uri Moto 360 este propulsata de un processor Quad Core Qualcomm Snapdragon 400 la 1.2 GHz si GPU Adreno 305. Are 512 MB memorie RAM si o memorie interna de 4 GB.

Spre deosebire de predecesorul sau, unul foarte bine primit de iubitorii de tehnologie, Moto 360 2 beneficiaza de unele imbunatatiri, care il fac mai interesant.

Aspectul general este mai stilat, sistemul de prindere a fost modificat, oferind utilizatorilor posibilitatea de a-si schimba curelele iar butonul on-off a fost mutat putin mai sus. Noul Moto 360 2 acorda o atentie deosebita asupra detaliilor si finisajelor. Acesta combina sticla rezistenta Gorilla Glass 3 cu o rama extrem de subtire si cadrane de diferite culori fabricate din otel inoxidabil.

Veti putea alege dintr-o varietate de rame, cadrane si curele de metal sau piele, de culoare aurie, argintie, neagra sau maro, care folosesc o functie de eliberare rapida. Multumita materialelor disponibile veti putea sa va personalizati noul smartwatch in functie de tinuta dumneavoastra.

In ciuda faptului ca are un ecran IPS, noul Moto 360 are o autonomie a bateriei mai buna. Pentru variantele de 42 mm Moto 360 2 are o baterie de 300mAh iar pentru modelele cu dimensiunea de 46 mm smartwatch-ul are o baterie de 400mAh. Producatorii sustin ca, intr-un regim de utilizare moderat, bateriile sunt suficiente pentru ca ceasurile sa functioneze doua zile fara a fi alimentate. Cumpara acum acest ceas de aici.

Motorola are o caracteristica noua, Dial live pentru Android Wear, care permite utilizatorilor sa stabileasca in mod individual cadrane pe ecranul de start. Astfel veti putea alege diferite fete de ceas, frumos proiectate, cu cadrane live personalizate, care va ofera informatii si comenzi rapide la aplicatiile pe care le utilizati cel mai mult.

Moto 360 2 include un tracker de activitate pentru a monitoriza eforturile de zi cu zi si va motiveaza pentru a va indeplini obiectivele. Acesta monitorizeaze ritmul cardiac si ofera o analiza a acestuia timp de 24 de ore.  

Printre specificatiile noilor variante regasim in continuare senzorul de lumina ambientala, un senzor de puls, giroscop, motor de vibratii Haptic si microfoane duale.

In concluzie a doua generatie de ceasuri inteligente lansate de Motorola este mai bine proiectata, are un design mai elegant, este mult mai usor de personalizat si poate fi purtat atat de barbati cat si de femei.  

 

Intra aici si alege culoarea preferata.

Comentarii Pentru a comenta trebuie sa te autentifici