MONITORIZEAZA SANATATEA CU IHEALTH

Pentru a aprecia trebuie sa fii logat

Pentru o mai buna monitorizare a sanatatii tale vin in ajutorul tau cu cateva aparate de ultima generatie, manevrarea lor facanduse cu simplitate in evaluarea parametrilor. Odata masuratorile finalizate, rezultatele sunt evaluate conform programului de preventie si evaluare a OMS (Organizatia Mondiala a Sanatatii), utilizand un cod de culoare similar celui de la semafor pentru a indica starea sanatatii utilizatorului.
Un prim gadget este pentru stabilirea glicemiei de la IHEALTH, fiind un dispozitiv de recoltare a sangelui, sigur si foarte usor de folosit. Totul se realizeaza intr-un mod steril si cu o precizie maxima. Punctia se efectueaza printr-o simpla miscare pentru a obtine o proba de sange si fara sa prezinte riscul unei alte intepaturi sau accidentari.


Cu glucometru IHEALTH Wireless BG5 gestionezi cu usurinta diabetul! Gadgetul inovativ se conecteaza usor la smartphone sau tableta prin intermediul bluetooth-ului si inregistreaza in mod automat toate citirile glucozei. Este usor, elegant, ceea ce il face usor de transportat. Managereaza eficient situatia si lasa-l sa se ocupe de aceste lucruri mici astfel incat sa te poti concentra asupra obiectivelor mai mari. Scopul este de a va asigura si de a va administra diabetul zaharat inca dintr-o faza incipienta, mult mai usor datorita tehnologiei moderne.


Oximetrul de la iHealth care masoara ritmul cardiac si concentratia de oxigen din sange este un dispozitiv usor si portabil care urmareste nivelul de oxigen din sange instantaneu si il afiseaza pe ecranul aparatului LCD cat si pe aplicatia iHealth My Vitalis, unde se pastreaza in mod automat un istoric al datelor pe smartphone si va ofera posibilitatea de a face schimb de informatii cu un membru al familiei, medic sau asistent. Gadgetul se adreseaza tuturor persoanelor care vor sa inteleaga mult mai bine cum functioneaza corpul lor, atat in conditii de solicitare fizica cat si in conditii de odihna. Nivelul oxigenului din sange trebe sa aiba valori cuprinse intre 94-98%. Scaderea acestui parametru desemneaza o insuficienta respiratorie manifesta. Fii precaut si gestioneaza sanatatea mult mai interesant cu ajutorul oximetrului iHealth pentru a mentine nivelul de oxygen din sange la o valoare de peste 94%.


Masurarea tensiunii arteriale si a pulsului nu a fost niciodata mai simpla si mai sigura, putand fi efectuata de orice utilizator de-acasa cu ajutorul dispozitivului iHealth Bp7. Fixarea pe incheietura mainii se face foarte usor, iar prin apasarea unui singur buton se verifica imediat tensiunea arteriala sistolica si diastolica, cat si pulsul. Cu ajutorul aplicatiei iHealth MyVitals toate informatiile culese vor fi analizate si prezentate clar, usor de interpretat si permit stocarea si share-uirea acestora. Certificatele primite dovedesc acuratetea acestui dispozitiv si fac din acesta un indispensabil pentru oricare dintre noi.


Cantarul Core Fitness IHEALTH este cantarul care masoara nu doar greutatea corporala cat si masa musculara, masa osoasa, calculeaza tesutul adipos din organism si indicele visceral. Cantarul inteligent are un design elegant si dispune de tehnologie avansata care ofera o analiza completa a corpului vostru si va ajuta sa observati rezultatele obtinute in urma unei diete echilibrate sau a activitatilor fizice regulate. Conectat la aplicatia iHealth MyVitals App un algoritm va calcula aportul caloriilor optim pentru corpul vostru. Acesta este compatibil cu majoritatea smartphone-urilor cu sistem Android sau iOS si suporta o greutate maxima de 180 kg. Cu cantarul Core de la iHealt stabilesti obiectivele pentru a obtine rezultate cat mai bune. Cantarul afiseaza temperatura mediului ambiant si umiditatea pe langa functiile sale principale.


Daca te antrenezi pentru un maraton sau pur si simplu iti place sa faci sport, oximetrul wireless pentru puls de la iHealth este solutia de incredere pentru a verifica saturatia de oxigen din sange si rata pulsului in timp real, potrivit atat pentru sportivii de performanta cat si pentru cei care vor doar sa inteleaga mai bine cum functioneaza corpul lor. Poti urmari si vizualiza nivelul de oxigen din sange instantaneu pe smartphone-ul tau prin aplicatia iHealth MyVitals. Are si functia care pastreaza in mod automat un istoric al datelor si iti ofera optiunea de a face schimb de informatii cu un membru al familiei sau cu un medic. Fata de modelul anterior oximetrul este rezistent la picaturi de apa conform standardului IPX1. Functioneaza pe aceleasi principiu, se conecteaza la smartphone prin Bluetooth si este compatibil atat cu dispozitivele iOS cat si cu cele Android.


Monitorizeaza starea de sanatate foarte usor pe un ecran deosebit de mare, usor de citit. Ecranul afiseaza informatii vitale precum valorile sistolice si diastolice, ritmul cardiac, aritmiile, data si ora.
Sanatate inainte de toate!

Comentarii Pentru a comenta trebuie sa te autentifici