Afla cum poti sa te bucuri de un masaj relaxant acasa

Pentru a aprecia trebuie sa fii logat

La sfarsitul unei zile stresante, in care ai raspuns la zeci de telefoane insistente si ai rezolvat diverse treburi urgente, simti probabil nevoia evadarii din cotidian. Fie si doar pentru cateva minute, ai nevoie sa dai « shut down » la tot ce te inconjoara si sa te bucuri de cateva minute de liniste. Stiu exact ce te-ar putea ajuta in aceasta situatie.

Recent am descoperit aparatele de masaj Breo si tot ce pot sa spun este ca m-au cucerit pe loc. Eu, personal, nu sunt adepta drumurilor in saloane de masaj, pentru ca nu am nici timpul necesar si nici cheful de a face drumuri suplimentare prin oras. Asa ca ideea de a beneficia de un masaj de relaxare in confortul propriei case mi s-a parut mai mult decat interesanta.

Aparatele Breo se impart in diverse categorii, in functie de zona in care actioneaza. Astfel, poti alege intre un aparat de masaj pentru gat, pentru ochi, maini sau picioare. Exista si variante mai complexe, care imbina atat masajul pentru cap, cat si pentru ochi si gat. Tot ce trebuie sa faci este sa aplici aparatul in zona indicata si in cateva secunde va incepe rasfatul. Partea cea mai buna este ca aparatele au dimensiuni suficient de reduse incat sa le poti folosi si la birou.

Principiul pe care se bazeaza aparatele de masaj Breo este de a imbina tehnologia cu tehnicile traditionale de masaj chinezesc, acupunctura si reflexoterapie. Rezultatul este un masaj bazat pe presiunea aerului, vibratii si compresii calde, elemente ale caror intensitate poate fi ajustata in functie de preferintele tale.

Imagineaza-ti ca asculti muzica preferata in timp ce stai intins pe fotoliu si simti miscari delicate de masaj la nivelul umerilor si al gatului. Muschii se vor detensiona iar relaxarea este garantata. Aceeasi operatiune poate fi realizata la nivelul ochilor. Gandeste-te cat de tensionati sunt acestia la sfarsitul unei zile petrecute muncind in fata laptop-ului. Merita si ei un moment de relaxare. 

Asadar, experienta unui spa nu mai este un vis distant, greu de indeplinit, ci poate fi transpus in confortul propriei case. Gasesti selectia de aparate de masaj Breo, aici

Articol scris de Adina Ananie

Comentarii Pentru a comenta trebuie sa te autentifici