Mai destept, la fel de smart si liber de contract: Sistemul de Finantare Grenke

Pentru a aprecia trebuie sa fii logat

De fapt, ceea ce vrem este sa fim in trend cu lansarile de noi modele, vrem o solutie financiara corecta de achizitie in rate si sa putem alege pachetul de servicii de voce si date cel mai avantajos pentru noi, fie ca suntem firma sau activam in domenii profesionale liberale

Quickmobile, in parteneriat cu Grenke, lanseaza cel mai inteligent serviciu de achizitii de terminale mobile smart si laptopuri de pe piata din Romania. Serviciul se adreseaza exclusiv firmelor, persoanelor fizice autorizate, medicilor, avocatilor, arhitectilor si altor categorii de profesii liberale. Aceasta solutie te degreveaza de toate obligatiile impuse de operatorii de servicii mobile.

Iata si avantajele cele mai notabile ale sistemului de finantare prin Quickmobile:

  1. In primul rand, poti sa alegi din portofoliul Quickmobile de peste 1000 de modele de smartphone-uri. Pentru managementul de top, poti alege dintre cele mai noi lansate modele de smartphone-uri din gama high-end. Pentru angajati, alegi dintre sutele de modele performante middle range.
  1. Formularul de solicitare este online, si odata completat, in maxim  24 de ore, dupa evaluarea bonitatii firmei, poti semna contractul de finantare.
  1. Costurile achizitiei, ratele lunare sunt deductibile 100%.
  1. Poti schimba terminalul mobil oricand doresti acest lucru cu un model nou de smartphone. Grenke va evalua valoarea vechiului terminal, iar clientul plateste doar diferenta pentru noul model de smartphone.
  1. Odata ce ai achizitionat terminalele, ai totala libertatea in a negocia un pret corect pentru serviciile de voce si date cu operatorul. Viitorul chiar suna bine de data asta, nu-i asa?

Oamenii inteligenti cauta intotdeauna solutiile cele mai destepte, care, sa recunoastem, in cele mai multe cazuri sunt si cele mai simple.

Pentru mai multe detalii intra aici

Finantare Inteligenta  pentru Firme & Persoane Smart

Smartphone-urile nu mai sunt de mult doar device-uri functionale, de utilitate certa. Ele pot fi un accesoriu, ce-i drept foarte inteligent, care ne completeaza, ne reprezinta, un exponent de imagine sau poate chiar un statement al statusului social

Status si Prestanta

Un antreprenor de success, un om de afaceri, un profesionist de success este permanent la curent cu tehnologia pentru că aceasta ii poate oferi zilnic informatiile de interes pentru afacerea sa, oportunitati de promovare imediate, acces la o comunitate profesionala prin retelele de socializare. Si argumentele ar putea continua cu o lista mai lunga.

Iata de ce, o firma ajunge sa aloce anual bugete consistente pentru achizitia de terminale mobile performante si echipamente IT de ultima generatie.

Sa luam de exemplu, o firma de creatie, cu cativa angajati. Este genul de firma in care partenerii nu concep sa nu aiba in dotare noile terminale smart din gama high-end. Similar se intampla si in firmele de avocati, de arhitecti, serviicii de consultanta, developerii de soft, in startup-uri. Ca e iPhone sau Samsung, acesta nu este subiectul discutiei de acum, insa trebuie sa recunoastem ca nevoia aceasta de a avea cel mai nou model de smartphone vine cu un pret, care, intre noi fie vorba, este unul foarte piperat.

In Capcana Operatorului

Si-atunci, orice antreprenor ia in calcul o solutie ca achizitia acestora sa afecteze cat mai putin activele firmei. Iata de ce apelam la o solutie foarte la indemana si extraordinar de comoda, de fapt o capcana financiara pe care operatorul ne-o intinde cu multa generozitate ;) 

Vrei ultimul model lansat de iPhone X? Il platesti in rate (pe abonament), insa cu o dobanda nesimtit de mare. In plus, operatorul te va obliga sa platesti un pachet de servicii dezavantajos, extrem de costisitor. Si, sa nu uitam ca, acest pachet vine obligatoriu cu un contract pe doi ani. Un fel de iobagie cu legare la glie, daca imi permiteti aceasta expresie. 

Bun, si daca in acesti doi ani vreau sa schimb vechiul model de smartphone cu cel nou lansat? Pai, stau pana la final de contract, timp in care s-au mai lansat inca doua generatii de terminale high-end. Frustrant!

Daca mai luam in calcul si mutarile permanente in randul angajatilor, fiecare cu cate un terminal legat de contract pentru doi ani, ajungem la o concluzie complet nefasta pentru firma ta. 

Si sa nu uitam ca in oferta operatorului apar un numar limitat de terminale, cel mult 50 de modele de smartphone.

Recomandarea Noastra

Achizitioneaza telefoanele, tabletele si laptopurile de la magazine specializate, care iti ofera posibilitatea sa achizitionezi in rate pe firma, 100% deductibile , cu dobanda avantajoasa.

Iar serviciul de voce si date sa il contractezi la operator dupa bunul plac, pe o perioada mult mai mica, de exemplu 6 luni . Poti negocia foarte bine cu ei stiind ca “nu mai te au la mana” cu achizitia terminalului de la ei ;)

Comentarii Pentru a comenta trebuie sa te autentifici