Marbotic-Limba internationala interactiva pentru copii

Pentru a aprecia trebuie sa fii logat

Datorita dezvoltarii fara precedent a mijloacelor de comunicare, unde avem acces la cele mai diverse surse de informare si care au devenit lucruri obisnuite, se impune ca inca de la cea mai frageda varsta sa incepem sa acumulam cat mai multe cunostinte de limba engleza sau a altor limbi de circulatie internationala. In acest articol iti voi prezenta unele jocuri si activitati pe care le poti desfasura cu copilul astfel incat sa asimileze intr-un mod cat mai placut si distractiv notiuni de baza ale limbii engleze, franceza, spaniola sau germana.

Este vorba despre literele si cifrele interactive de la Marbotic, fiind realizate din materiale sigure (cum este lemnul) si functioneaza pe baza de energie statica, deci nu necesita baterii.

Aceste seturi sunt compatibile cu tabletele fiind foarte usor de conectat, descarcand aplicatiile disponibile: Vocabubble, Alphamonster,  Bla Bla Box, 10 Fingers, Up to 100 sau More and less.   

Cifrele si literele interactive au fost concepute pe baza metodei de invatare Montessori, care nu este doar o metoda, ci si un mod de viata. Nimeni nu poate creste in locul copilului, iar rolul adultului este de a sprijini copilul sa isi dezvolte armonios capacitatile de invatare. 

 

 

Sunt special concepute pentru a invata sa numere, sa socoteasca, sa invete alfabetul, sa formuleze cuvinte si sa le rosteasca intr-un mod corect, cat si sa se distreze in accelasi timp. Jocul ocupa cea mai mare parte din activitatile zilnice ale copilului. Jucandu-se acesta descopera lumea din jur, imita lumea celor mari si isi formeaza abilitati si deprinderi de viata.
Desi invatarea unei limbi straine este un lucru cat se poate de serios, in conditiile in care noile cunostinte sunt asimilate prin joc, micutii nu vor resimti demersul ca fiind stresant, ci vor fi fericiti, iar imaginatia lor se va dezvolta la fel ca si prin intermediul jocurilor.

Stimuleaza creativitatea si imaginatia copilului tau cu ajutorul seturilor interactive, invatand lucruri noi si chiar o limba de circulatie internationala. Intra AICI.

 

 

Comentarii Pentru a comenta trebuie sa te autentifici