LG SERIA X

Pentru a aprecia trebuie sa fii logat

LG a lansat o nou serie de telefoane care exceleaza dintr-un aumit punct de vedere, in acest fel veti putea obtine caracteristica pe care o doriti, fara a cheltui prea mult. Smartphone-urile din seria X, impartasesc multe dintre caracteristicile de top gasite pe telefoanele mobile emblematice din seria G si seria V. Fiecare dispozitiv nou din gama X are o caracteristica unica, care corespunde unei nevoi specifice a utilizatorului, cum ar fi o capacitate mai mare a bateriei, procesor mai rapid, un stil mai sofisticat sau un ecran mai mare.


Noua serie a lansat la inceputul acestui an, doua variante: LG X Screen si LG X Cam, iar acum LG anunta inca patru optiuni: LG X Power, X Mach, X Style si X Max.
LG X Power pune o baterie cu o capacitate de 4,100mAh intr-un telefon de 7.9 mm-grosime. Pentru o comparatie mai usoara, mentionam ca LG G5 are o baterie de 2800 mAh, Samsung Galaxy S7 are o baterie de 3600 mah iar iPhone 7 Plus dispune de o baterie de 2900 mAh. In plus tehnologia de incarcare rapida (PE+) permite utilizatorului da a incarca smartphone-ul de doua ori mai rapid.


LG X Mach este construit pentru viteza si performanta, cu suport pentru LTE Cat. 9 pentru transferul de date mai rapid si un procesor de 1,8 GHz pentru a gestiona aplicatii mari, consumatoare de energie. De asemenea, are un display IPS QHD Quantum, cu forma curbata si un aparat de fotografiat cu un senzor mai mare. Astfel, utilizatorii vor aprecia, posibilitatea de a face fotografii uimitoare in conditii de lumina scazuta.


Potrivit companiei LG, X Style se diferentiaza cu linii gratios curbate, corp extra-subtire si un ecran mare. Display-ul este conceput pentru a oferi o experienta vizuala imbunatatita, facand telefonul ideal pentru a citi continuturile multimedia. Telefonul dispune de un ecran HD de 5 inch si este alimentat de un procesor Snapdragon Quad-core.


LG X Max are un "ecran mare". Cu un profil subtire de 7,2 mm, LG X max dispune de un un ecran mare de 5.5 inchi, care ofera imagini luminoase si unghiuri mai largi. Marginile sale curbate, sunt concepute in asa fel pentru a oferi un confort incredibil atunci cand il tii in mana.  LG Seria X a fost conceputa pentru a oferi utilizatorului o experienta unica, o calitate fara compromisuri si o trasatura cu adevarat remarcabila, care sa se potriveasca cu personalitatea si interesele acestuia.

Comentarii Pentru a comenta trebuie sa te autentifici