LENTILE OLLOCLIP-ACCESORII CARE TE FAC UN FOTOGRAF ADEVARAT

Pentru a aprecia trebuie sa fii logat

In ultima vreme smartphone-urile s-au dovedit a fi un excelent aparat foto de buzunar dar ce se intampla atunci cand vrei sa iti astamperi dorinta de a face fotografii ceva mai speciale si iesite din comun? Cum iti astamperi setea de a deveni un mic fotograf? E simplu. Noi am gasit solutia. Alegi un kit de lentile de la OlloClip si problema e rezolvata.

Lentilele OlloClip 4 in 1 destinate pentru iPhone si nu numai, au fost premiate ca fiind cele mai versatile lentile mobile premium intr-un design compact si usor de folosit. Acest set contine 4 lentile optice avansate cu posibilitatea de schimbare rapida. Acestea sunt: Fish-Eye, Wide-Angle , Macro 10x si Macro 15x si cantaresc mai putin de 28 de grame.

Montarea acestora este foarte usoara si datorita designului creat cu atentie acestea se pot monta atat pe camera frontala cat si pe cea principala.

Haideti sa va prezentam fiecare lentila in parte cu cateva exemple de fotografie.

Atunci cand vine vorba de montarea lentilelor trebuie sa aveti in vedere ca acea clema in sine detine lentilele Macro 10x pe una din laturi iar pe cealalta parte Macro 15x. Lentila Wide-Angle se monteaza pe 10x in timp ce lentile Fish-Eye se potriveste peste cea de Macro 10x. In pachet primesti si un saculet pentru a avea posibilitatea sa iti iei aceste lentile oriunde ai merge si cateva capace de protectie pentru lentile.

Lentila Fish-Eye

Lentilele Fish-Eye pastreaza cel mai mare detaliu la centru in timp ce lucrurile devin neclare in jurul valorii de la coluturi. Majoritatea acestor fotografii sunt perfecte pentru Social Media – Facebook si Instagram unde cu siguranta vor avea un succes de neegalat.

 

Lentile Wide-Angle

Lentilele Wide-Angle nu vor inlocui in totalitate modul Panorama al smartphone-ului tau dar ele te ajuta, fara indoiala, sa capturezi intr-o imagine mult mai mult  spatiu fara a risca de a aparea obiecte denaturate in miscare ca si in cazul modului Panorama.

 

Lentilele Macro 10X si Macro 15X

Cu ajutorul acestor lentile, rezultatele sunt destul de promitatoare, la o rezolutie maxima. Culorii vii, detalii foarte mici si fotografii cu potential – pe scurt acestea sunt lentilele Macro 10X si 15X de la OlloClip.

Ca si o concluzie, lentilele 4 in 1 de la OlloClip fac o treaba excelenta si iti deschid partea creativa. Daca iti place sa calatoresti si sa fotografiezi si vrei sa iti extinzi optiunile de fotografie a smartphone-ului, acest kit este alegerea perfecta. Il gasesti aici.

 

Vezi aici clipul de prezentare a produsului:

Comentarii Pentru a comenta trebuie sa te autentifici