AFLA CE VA LANSA GOOGLE ANUL ACESTA

Pentru a aprecia trebuie sa fii logat

Cele mai recente zvonuri sugereaza ca Google va lansa trei telefoane in acest an si fiecare va beneficia de un procesor Qualcomm Snapdragon 835: Google Pixel 2, Pixel 2 XL si un phablet.

Google Pixel si Pixel XL au fost lansate in octombrie 2016, deci ne asteptam ca noile telefoane sa fie lansate la aceeasi data.

Unul dintre zvonurile lansate este ca noul Pixel 2 va avea un ecran curbat. Google a inceput o colaborare cu LG si chiar au facut si o comanda pentru ecranele OLED curbate, ceea ce inseamna ca acestia sunt gata sa foloseasca ecrane noi pentru Google Pixel 2 si Pixel 2 XL.

Un alt zvon pentru Google Pixel 2 este ca va veni cu un design imbunatatit, rezistent la apa. De asemenea, modelul Pixel 2 va avea un chipset si o camera imbunatatita, care ar putea sa justifice pretul mai mare.

Cele de mai sus sunt doar cateva zvonuri care asteptam sa fie confirmate, dar ca sa ne impresioneze cu adevarat Google Pixel 2 ar trebuie sa aiba:

  1. Un preț mai mic

Pixel si Pixel XL sunt telefoane high-end, dar au preturi ridicate comparativ cu Apple care de-a lungul timpului a castigat increderea consumatorilor si a reusit sa-si construiasca o imagine demna de invidiat.  Daca Google vrea cu adevarat sa castige teren atunci un pret mai accesibil pentru noile smartphone-uri poate ar fi un inceput bun.

  1. Un ecran mai clar

Pixelul original are un ecran de 1080p, care nu este o specificatie de top comparativ cu alti rivali care au rezolutie QHD. Așadar, am dori sa vedem un ecran QHD pe Pixel 2 si poate chiar un ecran 4K pe Pixel 2 XL .

  1. Rezistenta la apa

Rezistenta la apa nu a fost o caracteristica principala a smartphone-urilor dar in ultima perioada se pune accentul pe acest aspect. Speram ca aceasta caracteristica va fi implementata pentru Google Pixel 2 si vom avea un telefon rezistent la apa cu certificare IP68.

  1. O viata mai buna a bateriei

Autonomia bateriei este o problema comuna intalnita la smartphone-uri tocmai de accea a si devenit un criteriu in alegerea noului telefon.

Ramane de vazut care vor fi specificatiile finale ale noilor smartphone-uri Google. Pana atunci poti comanda modelele lansate de AICI!

Articol scris de Andreea Hirb

Comentarii Pentru a comenta trebuie sa te autentifici