Samsung Galaxy S9/S9 Plus se lanseaza in curand! Iata la ce sa te astepti!

Articol scris de Adina Ananie
Pentru a aprecia trebuie sa fii logat

Vesti bune, fani Samsung! In mai putin de o luna va avea loc lansarea flagship-ului S9, in cadrul MCW 2018. Este probabil cea mai asteptata lansare a momentului, iar zvonurile legate de cum va arata si ce specificatii va oferi circula acum cu viteze 4G! 

Asadar, din ce stim pana acum, noile modele Samsung Galaxy S9 si S9 Plus:

Vor avea un design foarte asemanator cu S8/S8 Plus. Primele imagini cu noile modele arata un design aproape identic cu modelele de anul trecut, cel putin din fata.

 

Se observa margini usor mai reduse, dar in rest se pare ca vom avea acelasi design. Ambele cu Infinity Display, dar S9 va avea un display de 5.8 inchi, in timp ce S9 Plus va avea un display de 6.2 inchi. Tot la capitolul design, se pare ca noile modele vor avea camera foto dispusa vertical si senzorul de amprenta localizat sub camera, pentru a fi usor de folosit.

Camera este efectul wow! Asa cum sugereaza si poza de lansare publicata de cei de la Samsung, elementul care ne va da pe spate la noile modele este camera foto, regandita complet- Reimagined. Totusi, se pare ca anul acesta cele doua modele se vor diferentia intre ele la mai multe capitole in afara de dimensiune, inclusiv la camera. Galaxy S9 va aduce o singura camera foto principala de 12 megapixeli echipata cu sistem de stabilizare optica a imaginii (OIS) si va avea o diafragma variabila de f/1.5 / f/2.4. Asadar va putea comuta intre aceste doua deschideri in functie de conditiile de fotografiere.

Galaxy S9 Plus va beneficia in schimb de un modul dual de 12 megapixeli si doi senzori, unul cu deschidere f/1.5, iar celalalt cu deschidere f/2.4. Intr-un articol recent publicat de Samsung se discuta despre senzorii ISOCELL, capabili sa inregistreze full HD la 480 de cadre pe secunda. Asadar, ne asteptam la o astfel de capacitate incredibila de inregistrare.

Ambele modele vor avea o camera selfie similara de 8 megapixeli cu autofocus si functie de recunoastere a irisului, plus suport pentru captura slow-motion. 

Performante incredibile! Asa cum spuneam, S9 va fi diferit de varianta Plus la mai multe capitole.

  • S9= 64GB si 4GB RAM, baterie 3000 mAh
  • S9 Plus= 128GB si 6GB RAM, baterie 3500 mAh

In ceea ce priveste procesorul, cel mai probabil atat S9 cat si S9 Plus vor avea cate doua variante, fie Snapdragon 845, fie Exynos 9810.

Asta e cee ace stim pana acum si din fericire, nu avem mult de asteptat pana sa vedem live toate aceste specificatii inglobate in cele doua smartphone-uri care cu siguranta se vor bucura de o popularitate ridicata. Urmareste site-ul www.quickmobile.ro, aici le vei gasi prima data! Stay tuned! 

Comentarii Pentru a comenta trebuie sa te autentifici