KINDLE OASIS- Experimenteaza cea mai buna modalitate de a citi

Articol scris de Adina Ananie
Pentru a aprecia trebuie sa fii logat

Ca si pasionat de lectura, esti mereu in cautarea unei noi povesti fascinante, dar si in cautarea celor mai potrivite mijloace pentru ca povestile sa te insoteasca oriunde ai fi. Amazon Kindle sunt dispozitivele de tip e-reader care permit utilizatorilor sa se bucure de cartile preferate intr-un format electronic.

In cazul in care nu stiai, Kindle este un dispozitiv asemanator unei tablete, care insa este perfect optimizat pentru citit. In functie de capacitatea sa, poate stoca pana la cateva mii de carti, fiind astfel propria ta biblioteca portabila. Cel mai nou model, Kindle Oasis, este si cel mai performant, aducand imbunatatiri semnificative, pe care utilizatorii le asteptau.

DE CE AI NEVOIE DE UN KINDLE?

  • Te scuteste de a cara multimea de carti pe care le citesti de exemplu in concediu
  • E foarte practic si pentru naveta
  • Nu te oboseste si nu te distrage, intrucat nu e o tableta
  • E mai usor decat o carte!

Design

Kinlde Oasis este cu 20% mai usor si cu 30% mai subtire, iar amatorii de carcase metalice vor aprecia includerea unui spate de aluminiu. De asemenea, vine cu un design ergonomic nou, care permite ca centrul de greutate sa fie in zona palmelor, in timp ce restul mainii nu simte niciun fel de presiune. Astfel, sansele de a obosi sunt mult reduse.

Display

In primul rand este vorba de dimensiunea ecranului, care a ajuns la 7’’, cu un inch mai mult decat varianta precedenta. Kindle Oasis are o rezolutie de 300 ppi si prin intermediul LED-urilor suplimentare, textul este foarte clar. Senzori de lumina ambientala vor ajusta in timp real luminozitatea, in functie de locul in care te afli. De exemplu, daca citesti in bucatarie, iar apoi iesi pe terasa, schimbarile de lumina vor influenta automat si luminozitatea Kindle-ului. Spre deosebire de o tableta, Kindle Oasis nu oboseste ochii, intrucat lumina nu este indreptata direct catre ochi, un mare atu pentru utilizator.

Functie audio

Kindle Oasis are functie audio integrata, ceea ce inseamna ca odata conectat la o boxa sau casti Blutooth, poti sa te bucuri de carti in format audio. Amazon ofera posibilitatea utilizatorilor de a achizitiona carti atat in format pentru citit, cat si audio, iar daca ai o carte in ambele formate, trecerea de la un format la altul se poate face fara a pierde firul narativ.

Rezistenta la apa

Kindle Oasis este primul Kindle rezistent la apa! A fost nevoie de un deceniu de actualizari pentru ca aceasta functie sa fie in sfarsit integrata, dar iata, asteptarea a luat sfarsit. Readerul rezistea timp de 60 de minute scufundat la o adancime de doi metri. Perfect, deci il luam la piscina!

Cititul este una dintre cele mai interesante moduri de a ne petrece timpul. Mai ales atunci cand ai un mic ajutor smart care sa faca experienta si mai placuta. Kindle Oasis este disponibil pentru comanda AICI!

Comentarii Pentru a comenta trebuie sa te autentifici