Informatii privind exercitarea dreptului de retragere

Pentru a aprecia trebuie sa fii logat

  Informatii privind exercitarea dreptului de retragere

 

    AveÅ£i dreptul de a vă retrage din prezentul contract, fără a preciza motivele, în termen de 14 zile calendaristice.

 

    Perioada de retragere expiră după 14 zile începând cu ziua in care intrati in posesia fizica a produsului/produselor.

 

    Pentru a vă exercita dreptul de retragere trebuie să ne informaÅ£i - Quickmobile cu sediul în Baia Mare, judeÈ› MaramureÈ™, strada Ferăstrăului nr 28-30, cod poÈ™tal 430163 - la numarul de fax 0262/216 440 sau la adresa de e-mail info@quickmobile.ro, cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract. În acest scop, puteÅ£i folosi modelul de retragere alăturat: CERERE RETUR PRODUS.

    Pentru a respecta termenul-limită de retragere este suficient să trimiteÅ£i comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere înainte de expirarea perioadei de retragere.

    ConsecinÅ£ele retragerii

    Dacă vă retrageÅ£i, vom rambursa orice sumă pe care am primit-o de la dumneavoastră, inclusiv costurile livrării, cu excepÅ£ia costurilor suplimentare determinate de faptul că aÅ£i ales altă modalitate de livrare decât cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fără întârzieri nejustificate ÅŸi, în orice caz, nu mai târziu de 14 zile de la data la care suntem informaÅ£i cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract. Vom efectua această rambursare folosind aceeaÅŸi modalitate de plată ca ÅŸi cea folosită pentru tranzacÅ£ia iniÅ£ială, cu excepÅ£ia cazului în care v-aÅ£i exprimat acordul expres pentru o altă modalitate de rambursare; în orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursări.

       Putem amâna rambursarea până la data la care primim înapoi produsele sau până la momentul la care ne-aÅ£i furnizat dovada că aÅ£i trimis înapoi produsele, fiind valabilă data cea mai apropiată.

       ExpediaÅ£i produsele  către adresa: Quickmobile în Baia Mare, judeÈ› MaramureÈ™, Bd BucureÈ™ti nr 118 cod poÈ™tal 430013, fără întârzieri nejustificate ÅŸi, în orice caz, în decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-aÅ£i comunicat retragerea. Termenul este respectat dacă produsele sunt trimise înapoi înainte de expirarea perioadei de 14 zile. Va trebui să suportaÅ£i costul direct al returnării produselor. Costul aproximativ este estimat la maximum 30 lei.

      SunteÅ£i responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezultă din manipulări, altele decât cele necesare pentru determinarea naturii, calităţilor ÅŸi funcÅ£ionării produselor.

Comentarii Pentru a comenta trebuie sa te autentifici