IMPRIMANTA MOBILA PICKIT-O NOUA ERA A FOTOGRAFIILOR A INCEPUT

Pentru a aprecia trebuie sa fii logat

Era digitala este intr-o continua dezvoltare , iar industria fotografiei e luata si ea de acest val. In ziua de azi oricine poate lua un aparat de fotografiat digital si captura sute de fotografii intr-o perioada scurta de timp. Albumele foto au fost inlocuite cu dosare foto pe dispozitivele noastre si partajarea acestor amintiri nu mai implica rasfoirea unui album ci doar vizionarea unui slideshow pe ecran. Acestea fiind spuse, o interesanta miscare "old school" a inceput sa se raspandeasca in intreaga lume, cea mai populara dupa intoarcerea muzicii pe vinil.

Ce s-a intamplat cu fotografia? Ei bine o intoarcere revolutionara la camerele foto de tip Polaroid o face si aceasta imprimanta mobila PicKit, de dimensiunea unui portofel. Acest dispozitiv inteligent permite conectarea oricarui smartphone prin Wi-FI sau NFC si permite partajarea fizica a tuturor amintirilor tale cu oricine, in orice moment.

Aceasta imprimanta printeaza fotografii de dimensiunea unui card de credit ( 54mm x86mm) care sunt impermeabile si rezistente la zgarieturi si murdarie. Tehnologia acestora garanteaza cea mai buna calitate a imagine chiar si in comparatie cu tehnologiile Polaroid sau Zink. Cartusul imprima fotografiile la 16,7 milioane de culori cu 291 DPI (puncte per inchi).

Dispozitivul are un acumulator de 640 mAh care este mai mult decat suficient pentru cateva zile bune in care mai printezi din cand in cand o fotografie. Prin intermediul unui cablu USB incarcarea acestuia dureaza pana la 2 ore dupa care poti continua distractia.

De asemenea, imprimanta PicKit este foarte usor de utilizat. Descarci pur si simplu aplicatia gratuita disponibila atat pe Android cat si pe iOS si pornesti dispozitivul tinand apasat butonul de pornire/oprire timp de 2-3 secunde. Te poti conecta foarte simplu prin Wi-Fi sau NFC la imprimanta, selectezi fotografia si apesi Imprimare! In cadrul software-ului exista diferite optiune de editare, filtre si rame. Ai posibilitatea de a scrie textul dorit pe fotografie chiar inainte de imprimare. Imprimarea in sine dureaza aproximativ 45 de secunde, timp in care dispozitivul printeaza 3 nivele diferite de culoare pana la fotografia completa.

Si care este primul lucru care iti vine in minte cand auzi de intretinerea unei imprimante? Da, exact cartusul. PicKit vine in pachet cu un cartus care are posibilitatea de a printa 8 fotografii, insa poti achizitiona cartuse de inlocuire, care sunt 2 intr-un pachet cu 10 hartii fiecare. Ba mai mult, poti alege  varianta de cartus cu hartie foto ce are un strat autocolant pe spate pentru a putea lipi cu usurinta fotografiile tale oriunde vrei. Inlocuirea cartusului este foarte simpla: deschizi clapeta, scoti cartusul vechi, glisezi cartusul nou si e gata.

In concluzie, aceasta imprimanta este un gadget must-have pentru partajarea instanta a amintirilor tale persoanelor dragi si te va tine departe de cabinele de fotografii cu preturi piperate. Daca iti place stilul "old school" si vrei sa printezi o multime de fotografii  de calitate inalta rezistente la murdarie si apa, imprimanta PicKit este alegerea perfecta. O gasesti aici.

 

Comentarii Pentru a comenta trebuie sa te autentifici