HAPPY SHOPPING = SMART SHOPPING

Pentru a aprecia trebuie sa fii logat


Mediul online este cel mai mare mall, cea mai mare colectie de produse care iti stau la dispozitie cu un singur click. Cumparaturile online elimina din ecuatie elementul pe care il detesti cel mai mult la cumparaturi, si anume, aglomeratia. Poate de asta le si indragim atat de tare. E mai SIMPLU, mai RAPID, mai EFICIENT.

Dar oricat am avea nevoie de aceste elemente, mai este un aspect pe care il cautam cu totii si care, din pacate, in mediul online se regaseste in doze mai mici- este vorba de sentimentul de PRIETENIE. Cand iesi la cumparaturi, vrei sa ceri opinia unui prieten, sa te inspiri din optiunile lui sau pur si simplu sa impartasiti ceea ce va place in timp ce va bucurati si de o ceasca de cafea.

Ne cunosti de 13 ani, stii ca suntem cei mai mari fani ai lucrurilor smart, pasionati de tot ce vine cu o aplicatie si totodata sustinatori convinsi ai faptului ca tehnologia trebuie sa fie accesibila pentru oricine. Pe masura ce online-ul a avansat, am inceput sa ne intrebam cum facem sa avem- pe langa confortul si viteza cumparaturilor cu un click- si APROPIEREA UMANA? Asa am descoperit conceptul de SOCIAL SHOPPING. Suntem primii din Romania care l-am implementat, si credem cu tarie ca acesta este viitorul online shoppingului- mai personal, mai prietenesc. 

SOCIAL SHOPPING pipereaza online-ul cu PERSONALUL, cu PRIETENIA si transforma un site clasic de cumparaturi intr-o comunitate de PRIETENI. De aceea am si ales denumirea de HAPPY SHOP pentru cea mai noua sectiune a site-ului nostru, menita sa iti faca experienta cumparaturilor mai personala si mai placuta.

Probabil ai observat ca de acum, in dreptul fiecarui produs am amplasat o INIMIOARA. Cand iti place un produs, dai click pe inimioara si aceasta il trimite direct in lista ta de favorite. Apoi, pe baza acelei liste, iti creezi COLECTII. Cand creezi o colectie, o faci pentru ca vrei sa impartasesti lumii ceea ce iti place, devii o sursa de inspiratie in comunitatea noastra si la randul tau, te inspiri din colectiile altor prieteni. Wishlist-ul pentru ziua ta, cadouri pentru ziua copilului, cadouri pentru EA sau lista preferatelor tale, sunt doar cateva din modurile in care iti poti organiza colectiile. Priveste-le ca pe un profil personal, cum sunt cele de pe retelele de socializare. Fiecare colectie spune ceva despre tine, despre preferintele tale si este un start pentru cele mai interesante conversatii cu alti prieteni din online. Sa iti mai spun ceva! Colectile tale vor fi vizualizate de sute de mii de oameni, ZILNIC! Asta da popularitate!

HAPPY SHOP e un concept NOU NOUT, e smart dar in acelasi timp personal, iesit din tipare si indraznet, adica exact cum ne place noua. Shoppingul devine un gest uman, iar site-ul nostru un LOC DE INTALNIRE guvernat de entuziasm, lucruri smart, fair-play si INIMIOARE.

Comentarii Pentru a comenta trebuie sa te autentifici