GHIDUL CUMPARATORULUI-DIFERENTELE INTRE CELE 3 MODELE DJ PHANTOM 3

Pentru a aprecia trebuie sa fii logat

Dronele DJI din seria Phantom sunt printre cele mai bune drone disponibile pe piata., insa cu aparitia a tot mai multor modele , alegerea in sine este o decizie destul de grea de luat. Tocmai de asta vom prezenta diferentele intre modele din seria Phantom 3 pentru a face cea mai buna decizie de cumparare in functie de nevoile tale.

 Phantom 3 Standard

Modelul Standard este cel mai accesibil model ca si cost si este perfect pentru utilizatorii cu un buget limitat. Acest model a fost initial lansat cu cateva luni dupa Phatom 3 Professional si Advanced.

Aceasta drona filmeaza la o rezolutie 2,7K, destul de buna pentru cei mai multi utilizatori si permite vizualizeaza fluxului video in modul FPV(vizualizare-fist-person) la o calitate HD (720P). Camera dronei are un senzor de imagine mai putin costisitor branduit Panasonic in loc de senzorul Sony Exmor R aflat pe GoPro Hero 4. Din punctul de vedere al calitatii imaginii nu este nici o diferenta.

O alta caracteristica care diferentiaza acest model fata de cel Advanced sau Professional este sistemul optic pentru fluxul de pozitionare si viziune. Acest lucru nu este o caracteristica necesara dar este printre cele mai importante caracteristici care face diferenta intre  dronele DJI Phantom 3 si competitorii sai. Astfel, dronele DJI Phantom sunt cele mai bune drone atat din punctul de vedere al aterizarii cat si al pozitiei fixe in timp de zbor.

Un fapt mai putin evident despre Phantom 3 Standard este ca detine un design simplist atunci cand vine vorba de controler fata de celelalte modele. Acest lucru inseamna ca nu ai acces direct de la controler la expunerea folosita in timpul inregistrarii, buton inregistrare , buton redare video si nu exista nici un buton personalizabil pe partea din spate a acestuia. Si in cazul in care doresti sa utilizezi un iPad nu exista nici o cale de montare a acestuia, clema controlerului fiind destul de mica.

Aceastea ca fiind spuse, drona DJI Phantom 3 Standard are  cateva diferente fata de celelalte modele dar trebuie sa ne amintim ca pretul acesteia este aproximativ jumatate din pretul modelului Phatom 3 Professional.

Gasesti Drona DJI Phantom 3 Standard aici.

 Phantom 3 Advanced

Daca alegi modelul Advanced, la un pret putin mai ridicat ai o fiabilitate si un control de la distanta mai mare si o calitate de video streaming mai ridicata.

Ba mai mult, aceasta drona detine tehnologia numita LightBridge care este folosita pentru a obtine un semnal video si un control mai bun. In conditii bune, LightBridge permite dronei deplasarea de pana la 5000 de metri de pilot. Cu alte cuvinte, poti calatori de 5 ori mai departe decat cu Phantom 3 Standard.

Un alt lucru care ofera fiabilitate acestui gadget este ca, fata de modelele inferioare, modelul Advanced se conecteaza la satelitii americani si rusi in acelasi timp. Acest lucru dubleaza numarul de sateliti la care va puteti conecta si transforma semnalul GPS de 2 ori mai fiabil.

La modelul Advanced controlerul este complet atat din punctul de vedere al comenzilor personalizabile si al butoanelor predefinite cat si din punctul de vedere al suportului deoarece permite atasarea si a unei tablete de 9,7 inchi.

Gasesti Drona DJI Phantom 3 Advanced aici.

 Phantom 3 Professional

La fel ca si modelul Advanced, Phantom 3 Professional foloseste tehnlogia LightBridge, are o un semnal GPS imbunatatit, streaming video live in calitate video HD (720P). Singurele diferente sunt ca acesta permite inregistrare la rezolutie 4K si are un incarcator de o putere mai mare , care iti incarca bateria in mai putin de o ora, in comparatie cu celelalte modele la care o incarcare completa dureaza  o ora si 20 de minute.

Drona Phatom 3 Professional este printre cele mai bune drone pe care le poti achizitiona. O gasesti aici.

 Concluzie

Nici unul dintre modele Phatom 3 nu sunt o alegere gresita. Daca nu stiati deja toate modelele detin pozitie GPS a dronei, moduri de control inteligent: follow me, point of interest, waypoints, course lock , Return to Home cat si timpul real de monitorizare a bateriei cu estimare a timpului de zbor. Iar atunci cand vine vorba de camera, avem stabilizare foto/video, camera cu configurari manuale si multe altele.

Sigura decizie pe care trebuie sa o iei inainte de a o cumpara acest gadget este modul in care o vei folosi deoarece toate restul sunt informatii pe care le-am pus la dispozitia ta.

Ai intreaga colectie aici.

Comentarii Pentru a comenta trebuie sa te autentifici