S-a dat startul sezonului moto! Esti pregatit?

Pentru a aprecia trebuie sa fii logat

Daca esti pasionat de motoare, inseamna ca ai numarat zilele pana cand va fi suficient de cald afara pentru a-ti scoate bijuteria pe doua roti la plimbare. Stiu exact ce simti, pentru ca asta am facut si eu, chiar daca sunt doar pasager. 

Dar esti oare pregatit pentru inceperea noului sezon ? Ai toate accesoriile de care ai nevoie ?

Eu ti-am pregatit o selectie de produse care cred ca iti vor face calatoriile cu motocicleta mult mai frumoase si mai practice.

1. Sistem de comunicare

Singurul dezavantaj pe care l-am putut gasi la o calatorie cu motocicleta este comunicarea dificila dintre pilot si pasager, precum si cu ceilalti din gasca. Stiu ca uneori asta e si un avantaj, pentru ca esti doar tu si gandurile tale, dar sunt momente cand ai nevoie de putina organizare. Accesoriul care te-ar ajuta in acest caz este un sistem de comunicare, care se instaleaza pe casca. Exista diverse modele, care permit comunicarea fie intre doua sisteme, fie intre patru, pe diverse distante. Spre exemplu, modelul Interphone Tour te ajuta sa realizezi convorbiri telefonice sau sa vorbesti cu pana la 4 alte persoane care utilizeaza un astfel de sistem, pe o distanta de 1,5 km.

2. Telecomanda ghidon

Pentru a-ti fi si mai usor sa controlezi sistemul de comunicare, poti sa instalezi pe ghidon o telecomanda. Aceasta te ajuta sa realizezi orice setare fara a fi nevoie sa iei mainile de pe ghidon. Astfel, nu numai ca simplifica operatiunea dar sporeste si siguranta.

3. Suport smartphone

 
Cat de enervant e momentul ala in care nu stii unde sa iti pui smartphone-ul atunci cand esti pe motor? In buzunar ar fi o solutie, insa nu e tocmai practic, mai ales dupa ce iti pui manusile. Eu iti recomand suport care se instaleaza pe ghidon si poate fi reglat 360 de grade, astfel incat sa iti asezi telefonul oricum doresti. Nu numai ca smartphone-ul va fi in siguranta, dar vei avea si acces la el.

Nu exista inceput de sezon in care sa nu adaugi ceva in plus pe « TO DO » list la motor. Am dreptate? Fie ca este vorba despre un echipament nou, un accesoriu sau macar un sticker, ceva tot trebuie sa fie nou pentru a incepe sezonul corespunzator. Sper ca lista mea ti-a fost de folos, gasesti produsele AICI

Asfalt uscat! :)

Articol scris de Adina Ananie

Comentarii Pentru a comenta trebuie sa te autentifici