GADGETURI DECORATIVE PENTRU LOCUINTA TA

Pentru a aprecia trebuie sa fii logat

Gadget-urile au devenit parte din viata noastra de zi cu zi. Ca si telefonul mobil, incepem sa devenim tot mai dependenti de tehnologie si gadgeturi, depinzand de ele pentru actiunile noastre zilnice.
Suntem in mod constant uimiti de noile concepte create de designeri tineri si ambitiosi. Aceste inovatii apar din necesitatea de a rezolva problemele pe care vechile produse le au. In afara de functiile noi si functionalitatea crescuta a acestora, gadgeturile vin de asemenea cu un design frumos, astfel ele pot fi folosite si ca obiecte decorative pentru casa.
Tocmai de aceea ti-am pregatit o lista cu cateva produse care pot fi folosite atata ca obiecte de decor cat si ca gadgeturi.

Harman Kardon
Brandul Harman Kardon este asociat cu produsele de lux, realizate din materiale premium fiind unul dintre cele mai importante nume din industria echipamentelor audio. Este producatorul care a inventat notiunea de receiver si s-a dedicat de-a lungul existentei sale pentru a oferi sisteme audio exceptionale care nu doar suna bine, ci fac din sistemul acustic un ansamblu care sa completeze spatiul in care este amplasat, printr-un look modern si finisaje de exceptie.
Sistemele audio completeaza designul locuinte tale, ii aduc un plus de valoare, iar aparatura electronica home cinema si stereo te propulseaza intr-o sala de cinema a propriului living. Produsele Harman/Kardon sunt proiectate cu o mecanica superba si mizeaza pe cele mai bune materiale sub criterii riguroase.


Emoi
Emoi este o companie inovativa, care prin produsele pe care le promoveaza incearca sa creeze nu doar un gadget tech ci si un obiect inovativ cu design remarcabil. Pentru a realiza acest lucru, ei folosesc materiale de cea mai inalta calitate, iar produsele rezultate au un design unic, atractiv si functii multiple. Inspirandu-se din stilul de viata actual, care implica tehnologia avansata, ei creaza produse smart: o colectie de produse pentru casa, produse pentru sanatate si produse portabile, toate acestea pentru a simplifica viata celor din jur.


Emie Elfie
Emie foloseste un design inovator, care este original si avansat din punct de vedere tehnologic. In ultimii ani, Emie a creat multe piese frumoase, intr-o gama larga de categorii, inclusiv baterii externe, audio playere si accesorii digitale. Emie a inceput cu misiunea de a-i ajuta pe tineri sa inteleaga cine sunt si ce vor. Ei considera ca fiecare produs are propria sa personalitate.


Yuppi Ghiveci Gravitational
Ghivecele sunt cele mai uzuale obiecte decorative. Folosite in gradina, pe balcon sau pervaz ghivecele pot gazdui atat plante cat si flori, pentru a inveseli atmosfera din casa. Ghiveciul gravitational de la Yuppi este o inventie creativa bazata pe tehnologia electromagnetica care va crea o atmosfera retro sau chiar moderna.
Plantele sunt ideale pentru a crea oaze verzi, care vor duce la o ambianta de relaxare si meditatie. Gadgetul este un obiect decorativ ideal pentru casa sau birou si poti pune in el orice planta de dimensiuni reduse.
Rasfata-te cu noi accesori potrivite pentu casa, care o pot anima instantaneu si ii pot oferi un plus de stil si valoare.

Comentarii Pentru a comenta trebuie sa te autentifici