EVERNOTE-AGENDA TA ELECTRONICA

Pentru a aprecia trebuie sa fii logat

Evernote este o aplicatie premium conceputa pentru organizarea si arhivarea datelor tale precum si sincronizarea acestora. Aceasta este dezvoltata de Evernote Corporation, o companie privata cu sediul central in Redwood City, California. Evernote permite utilizatorilor sa creeze o "nota", care poate fi un text simplu, o pagina Web, o fotografie sau o nota vocala. Notele pot avea, de asemenea, fisiere atasate.  

 

Evernote este disponibila intr-o versiune platita sau o versiune gratuita mai restransa. Utilizarea serviciului online este gratuit pana la o anumita limita lunara de utilizare.

 Utilizatorii cu acces la internet si un cont Evernote pot avea datele sincronizate automat. Aceasta abordare permite un acces larg utilizatorilor si editarea datelor de pe mai multe sisteme de operare si diverse gadgeturi.

 Evernote suporta un numar mare de sisteme de operare inclusiv OS X, iOS, sistemul de operare Chrome, Android, Microsoft Windows, Windows Phone, BlackBerry, precum si sistem de operare WebOS si ofera, de asemenea, sincronizare on-line si servicii de backup.

 

Evernote este un instrument de lucru cu o interfata de calcul tabelar. Aspectul familiar, caracteristicile avansate cum ar fi partajarea de fisiere, gestionarea si sincronizarea notitelor fac din aceasta aplicatie un instrument puternic.

 Transforma ideile tale in planuri de actiune! Evernote este una dintre cele mai avansate aplicatii, care iti ofera instrumentele de care ai nevoie pentru a nota ideile importante si a le pune in aplicare.  Utilizati Evernote pentru a pastra ideile, a crea liste “to-do” sau pentru a redacta mai usor un articol.

Cu ajutorul unui cont Evernote puteti crea o nota text pe tableta, apoi sa o deschideti pe smartphone sau orice alt dispozitiv pe care il utilizati. Evernote ruleaza pe laptop-uri, smartphone-uri, tablete si pe Web, permitandu-va sa gasiti amintirile sau notitele voastre in orice moment, oriunde v-ati afla. Ramaneti organizati, salvati-va ideile si finalizati actiunile folosind Evernote.

 

Evernote te va ajuta sa ramai concentrat, iti va coordona orice informatie si te va ajuta sa iti transformi ideile in proiecte finite. Acesta te conecteaza la gandurile si ideile pe care le-ai notat pe telefon, tableta sau calculator. Puteti salva notite sau imagini, colecta link-uri, crea liste si sa inregistrati mesaje audio intr-un singur loc. Totul este sincronizat rapid la toate dispozitivele.

Evernote este aplicatia perfecta pentru minti geniale dar putin haotice. Daca esti genul de persoana care e mereu pe drum, ocupata si implicata in mai multe activitati Evernote este aplicatia ideala.

Comentarii Pentru a comenta trebuie sa te autentifici