DJI OSMO MOBILE - FILMEAZA CA UN PROFESIONIST CU PROPRIUL SMARTPHONE

Pentru a aprecia trebuie sa fii logat

DJI OSMO a fost un gadget impresionant in momentul lansarii deoarece aducea tehnologia filmarilor clare si cursive, cu drona, intr-un pachet ce poate fi folosit in inregistrarile de la sol. Desi pretul sau este unul destul de mic fata de pretul echipamentelor SteadyCam necesare filmarilor de acest gen, totusi a avut un pret consistent pentru fotografii pasionati.
Odata cu lansarea DJI Osmo Mobile, cei de la DJI au fixat si acest aspect. Astfel cei care isi doresc filmari netede, realizate cu un sistem de stabilizare pentru a inregistra orice chiar si in miscare, pot sa il achizitioneze la aproximativ jumatate din pretul unui OSMO. E de stiut ca pretul este motivat prin absenta unei camere, in locul acesteia fiind un suport pentru propriul smartphone.


Si pentru cei care au cheltuit o suma frumoasa pentru un smartphone cu o camera performanta, Osmo Mobile este solutia perfecta. Este foarte usor de utilizat: configurarea acestuia fiind foarte simpla in cativa pasi. Scoti din rucsacul tau dispozitivul cu o inaltime aproximativa de 6 inchi, te conectezi la el prin conexiunea Bluetooth a smartphone-ului si restul utilizarii se bazeaza pe aplicatia DJI GO, folosita atat in cazul dronelor Phantom sau Inspire cat si in cazul dispozitivului DJI OSMO.


Aplicatia ofera in premiera functia Active Track DJI, care da posibilitatea camerei smartphone-ului sa urmareasca subiectul selectat de catre tine pe ecran. Astfel este un gadget potrivit si celor care vor sa faca clipuri selfie sau vloguri proprii. Pe langa aceasta functie, aplicatia ofera acces inclusiv la setarile camerei si pune la dispozitie diferite moduri de fotografiere/filmare: Panorama, Expunere Indelungata, Inregistrare Live direct pe facebook si Motion Time Lapse.

Stabilizarea pe 3 axe a lui Osmo Mobile are o precizie de 0,03 grade (conform producatorului), in timp ce caracteristica numita SmoothTrack reduce semnificativ miscarile si tremuratul smartphone-ului. Declansatorul din partea frontala da posibilitatea rapida de a comuta intre camera din fata si cea din spatele telefonului, precum si o re-centrare sau o blocare a gimbal-ului in cazul in care e necesar.
Dispozitivul are o greutate de 201 grame (cu bateria inclusa), un timp de incarcare a bateriei de 3 ore si o autonomie de 4 ore de utilizare.
Esti pregatit sa faci clipuri video asemenea profesionistilor cu smartphone-ul tau? Noul OSMO Mobile il gasesti aici.

 

Comentarii Pentru a comenta trebuie sa te autentifici