DJI Goggles- un gadget care te poate face sa zbori

Pentru a aprecia trebuie sa fii logat

Nu exista pasionat de tehnologie care sa nu fi auzit despre DJI si care sa nu fi visat sa detina o drona produsa de acestia. Dupa ce ne-au impresionat de-alungul timpului cu dronele super performante, sau echipamentele profesionale pentru industria cinematografica, DJI face acum un urias salt inainte, cu DJI Goggles, primii lor ochelari inteligenti pentru drone.

Ce-i face atat de speciali? Poate faptul ca ofera cea mai intensa experienta de zbor pe care o poti experimenta in siguranta...la sol. Ochelarii se conecteaza la drona si iti permit sa vizualizezi in timp real ceea ce filmeaza camera instalata pe drona. Calitatea imaginilor redate este extrem de ridicata, intrucat au doua ecrane de 1920x1080 care ofera de doua ori numarul de pixeli al unui ecran tipic 2K. Deci vei avea parte de calitate Full Hd pentru fiecare ochi.

O functie care mi se pare extrem de distractiva este Head Tracking, care iti permite sa controlezi zborul dronei prin miscari ale capului. Acest lucru chiar duce experienta la un nivel superior. Imagineaza-ti ca drona filmeaza deasupra unor munti, sau intr-o padure tropicala si poti sa vezi cu o precizie uimitoare fiecare detaliu, ca si cum ai zbura chiar tu. Mie, personal, mi se pare ca acesti ochelari deschid niste oportunitati care pana acum pareau imposibile.

Revenind cu picioarele pe pamant, sa discutam niste aspecte mai tehnice. In ceea ce priveste compatibilitatea, DJI Goggles pot fi folositi cu Mavic Pro, seriile Phantom 4 si Inspire. Dar Mavic Pro este singura drona care are integrat sistemul OcuSync, astfel incat se poate conecta la ochelari wireless. Activarea ochelarilor si restul setarilor se realizeaza prin aplicatie.

DJI Goggles sunt si foarte confortabili, fiind special creati pentru a fi utilizati pe o perioada indelungata de timp. Pentru ca, asa cum cei de la DJI explica, odata ce incepi sa zbori, nu iti doresti sa te opresti.

Daca pana acum ai considerat ochelarii VR o experienta wow, stai sa vezi de ce sunt capabili DJI Goggles! Realitatea poate fi mult mai intensa decat lumea virtuala, deci crede-ma ca experienta DJI Goggles nu se compara cu nimic din ce ai incercat pana acum. Urmareste video-ul urmator pentru a te convinge! Gasesti ochelarii AICI.

Articol scris de Adina Ananie

Comentarii Pentru a comenta trebuie sa te autentifici