DIFERENTELE DINTRE NOUL IPHONE SE SI IPHONE 5S!

Pentru a aprecia trebuie sa fii logat

De ce sa ne cumparam un iPhone SE? Pentru ca este foarte tare!

In urma cu putin timp gigantul Apple a lansat noul telefon de 4 inchi, cu scopul de a imbunatati o versiune anterioara, extrem de cumparata si apreciata in 2013. De ce SE? Noul iPhone SE lansat de Apple vine cu specificatii de top si acelasi design impresionant, minimalist, atat de apreciat de utilizatorii Apple. De ce sa alegi un SE in defavoarea altor smartphone-uri? Dimensiunea este una extrem de practica pentru oricine, confort sporit si specificatii Apple de ultima generatie. Daca va intrebati cum anume iPhone SE este mai bun ca iPhone 5S si cu ce va poate impresiona aceasta reinventare, cititi mai jos care sunt diferentele dintre cele doua dispozitive Apple.

Display si dimensiune:

-Ambele telefoane au un ecran LCD de 4 inchi. Cu toate acestea, afisajul noului telefon iPhone SE se bazeaza pe o noua generatie IPS LCD care ofera o luminozitate mai buna a ecranului si ii confera unghiuri de vizualizare mai bune.

-Display-ul de 4 inchi de pe noul iPhone SE vine cu aceeasi rezolutie ca iPhone 5S: 1136x640

-iPhone SE si iPhone 5S au aceleasi dimensiuni si greutatea este aproximativ aceeasi; iPhone SE este mai greu cu 1 gr fata de versiunea iPhone 5S(112 gr/113 gr)

 

Click aici pentru precomanda!

Camera:

-iPhone SE are o camera de 12 MPf/2.2 , configuratie care este identica cu cea a  camerei de pe iPhone 6S. iPhone 5S are o camera de 8 MP.

-iPhone SE poate sa ingregistreze clipuri video cu o rezolutie 4K Full HD la 60 fps si clipuri video Slo-mo pana in 240 fps. iPhone 5S nu ingregistreaza clipurile video in rezolutie 4K si  nici in slo-mo cu 240 fps.

"Poza realizata cu noul iPhone SE"! Click aici pentru precomanda!

-Noul telefon iPhone de 4 inchi poate face fotografii panoramice cu o rezoluzie de pana la 63MP, mult mai mare ca rezolutia de 28 MP cu care face poze iPhone 5S.

-Are optiunea de Live Photos ca iPhone 6S, beneficiu pe care nu il gasim la iPhone 5S.

-Rezolutia camerei Facetime de pe noul iPhone SE ramane aceeasi ca pe iPhone 5S: 1.2 MP.

-Noul iPhone SE dispune de RetinaFlash asa cum au si ultimele telefoane lansate de Apple, iPhone 6S si 6S Plus.

Cip, Performanta, Stocare si baterie:

-Iphone SE este alimentat de un cip A9. Acesta este acelasi cip care alimenteaza si telefoanele iPhone 6S si iPhone 6S Plus. O alta simpla comparatie intre SE si 5S este ca cel din urma dispune de un cip A7, care a fost primul cip Apple de 64 de biti.

-Cei de la Apple sustin ca noul SE este de 2 ori mai rapid ca iPhone 5S in comenzile procesate si de pana la 3 ori mai rapid in comenzile grafice.

-Co-procesorul de miscare M9 integrat in cipul A9 este cu mult superior co-procesorului M7 pe care il regasim integrat in cipul A7.

-Noul iPhone de 4 inchi de la Apple vine cu 2GB memorie RAM, de doua ori mai mare ca a variantei anterioare, iPhone 5S(1GB).

-Apple ofera noului SE variantele de stocare de 16 GB si 64 GB in comparatie cu 5S care a fost disponibil in variantele de 16 GB, 32 GB si 64 GB.

-Cipul A9 de pe noul telefon SE ofera aplicatiei “Hey Siri” avantajul de recunoastere a vocii utilizatorului.

-Iphone SE ofera conectivitate LTE mai rapida fata de 5S: 150 Mbps vs. 100Mbps.

-Smartphone-ul suporta mai multe benzi de retea LTE(4G) spre deosebire de modelul anterior, lansat in 2013.

-Iphone SE are o baterie mai buna ca a telefonului iPhone 5S: autonomie de pana la 13 ore pe wi-fi si navigare pe Web comparativ cu 10 ore de viata a bateriei de pe 5S.

Click aici pentru precomanda!


Culori:

-Noul iPhone SE va fi disponibil in patru culori: Argintiu, Space Gray, Auriu si Rose Gold. Iphone 5S este disponibil doar pe trei culori: Auriu, Argintiu si Space Gray.

Cum ti se par specificatiile noului telefon? Noi zicem ca merita testat!

Este acum la precomanda pe QuickMobile! Click aici!

Comentarii Pentru a comenta trebuie sa te autentifici