DE CE SA CUMPARAM O TABLETA SAMSUNG GALAXY VIEW?

Pentru a aprecia trebuie sa fii logat

Samsung a creat o tableta incredibila, surprinzatoare prin design, foarte practica si usor de manevrat. La prima vedere, ai spune ca de fapt cei de la Samsung au lansat un nou televizor la o dimensiune mai mica! Este mare! Cand spunem mare ne referim la acei 18.4 inch pe care ii are tableta, comparativ cu un laptop care in majoritatea cazurilor ajunge pana la maxim15 inchi. Samsung Galaxy View se incadreaza perfect in categoria tabletelor exceptionale.

Intrebarea de pe buzele tuturor este: De Ce asa de mare? Simplu! Este o tableta super practica care tine locul televizorului atunci cand stati in pat, in bucatarie, pe canapea sau oricand si oriunde vreti sa urmariti programul preferat. In acest scop, Samsung a introdus in noua tableta un hub de servicii video proiectate pentru un ecran mare care nu reprezinta o inovatie avand in vedere ca este doar un set de placi video care ofera diverse servicii video. Motivul pentru care aceasta tableta este atat de interesanta este datorat designului tabletei Samsung Galaxy View.

Are un maner ce se poate folosi in 3 moduri: 1. Suportul iti ofera posibilitatea sa o iei cu tine oriunde, este portabila ca o geanta sau un diplomat; 2. Datorita suportului o poti aseza oriunde pe o suprafata plata in timp ce urmaresti serialul preferat; 3. Cand stai in pat si citesti presa online. In functie de pozitia in care stai atunci cand urmaresti un program pe tableta, suportul se poate regla astfel incat sa fie cat mai confortabil pentru tine.

Daca trecem peste dimensiunea sa mare, ajungem la specificatiile tabletei care sunt mai mult decat suficiente. Ecranul sau este un LCD Full HD, are 451.8 x 275.8 x 11.9 mm, are greutatea de 2.65 kg, posibilitatea de a introduce o cartela sim(in cazul variantei cu Cellular), rezolutie de 1080 x 1920 pixels, sistem de operare Android OS, v5.1.1 (Lollipop), processor Exynos 7580 octacore 1.6 GHz,  memorie interna 2BG RAM 32/64 GB ROM  si o baterie care promite sa reziste timp de 8 ore de vizionare a emisiunilor sau filmelor preferate.

Cum deja marimea conteaza atat de mult in tehnologie, Samsung ne-a pus la dispozitie o tableta care cu siguranta ne lasa uimiti cu toate caracteristicile ei si marimea supradimensionata. Ti-o doresti? O poti achizitiona acum de la QuickMobile cu un simplu click aici.

Comentarii Pentru a comenta trebuie sa te autentifici