DE CE SA ALEGI MODALITATEA DE PLATA PRIN PAYPAL?

Pentru a aprecia trebuie sa fii logat

Daca iti doresti tranzactii online sigure, fara sa ai batai de cap daca datele tale sunt procesate in siguranta sau daca produsul comandat chiar va ajunge la tine, fara probleme de securitate, QuickMobile iti pune la dispozitie serviciul de plata prin PayPal, un serviciu nou introdus pentru clienti nostri. Acesta permite tranzactii securizate pentru cumparaturile online. Paypal este un lider mondial in tranzactiile online datorita modului in care va protejeaza informatiile de pe cartea de credit, oferind posibilitatea unei tranzactii rapide si sigure. Prin PayPal poti plati marfa comandata de pe diverse site-uri, poti primi sau trimite bani pe intreg globul, poti sa iti gestionezi cu succes tranzactiile online, si, mai mult, toate informatiile legate de cardul si contul tau raman secrete.

Ca sa stii mai multe despre cum functioneaza acest serviciu sau cum sa il folosesti, citeste mai jos si bucura-te de cumparaturi online sigure si rapide.

 

Crearea unui cont PayPal

Procedura de creare a unui cont PayPal este una extrem de rapida si nici nu este necesar ca tu sa iti introduci datele bancare. Totusi, ca sa te poti bucura de multitudinea de optiuni si caracteristici pe care o ofera acest serviciu, va trebui sa adaugi si sa verifici un card de credit sau un cont bancar. Trebuie apoi sa alegi ce fel de cont doresti sa creezi: unul personal, unul business sau unul premier, in functie de operatiunile pe care urmeaza sa le efectuezi prin acest profil. Apoi, PayPal te roaga sa completezi cateva date personale de baza, precum numele, prenumele, adresa, telefonul si e-mail-ul. Odata ce ai finalizat cu acestea, vei primi un e-mail de verificare si confirmare a contului nou creat. Contul tau va fi verificat daca ai asociat adresei de mail si un cont bancar sau un card de credit.

 

Trimitere de fonduri prin PayPal

Desi popularitatea PayPal-ului a crescut datorita site-ului eBay, acesta a avut abilitatea de a-si extinde mai departe de acea piata. Acum, prin PayPal, poti trimite bani prietenilor, sa donezi pentru cauze umanitare sau sa faci cumparaturi online, de pe orice site care accepta acest tip de plata. PayPal este un serviciu gratuit, care nu implica nici un fel de costuri in plus, singura exceptie este in cazul in care platesti pentru ceva luand un credit in avans cu cardul tau. Desi PayPal nu percepe comisioane pentru o astfel de operatiune, banca de la care ai cardul de credit s-ar putea sa perceapa.

 

Cum efectuezi o plata prin PayPal cand comanzi de pe www.quickmobile.ro

Nici ca se poate mai simplu! Urmeaza pasii urmatori:

1. Adauga produsul dorit in cos.

2. In pagina de comanda, va trebui sa completezi o serie de date personale, precum numele si prenumele, adresa la care doresti sa iti fie livrat produsul, si, nu in ultimul rand, modalitatea de plata. Acolo, alege modalitatea de plata prin PayPal.

3. Vei fi redirectionat la o pagina de confirmare a comenzii, de unde va trebui sa accesezi interfata PayPal, fie ca aveti un cont PayPal, fie ca nu. Vei fi nevoit sa iti creezi unul, in cazul in care nu ai un cont valid.

4. Apasa butonul PayPal Checkout si o fereastra noua se va deschide, de unde va trebui sa alegi una din cele doua modalitati: plata prin contul PayPal, sau plata prin credit sau debit card. Alege plata prin contul PayPal si gata! Plata a fost efectuata!

 Te asteptam pe www.quickmobile.ro sa incerci una din cele mai prietenoase si accesibile metode de plata.

 

Comentarii Pentru a comenta trebuie sa te autentifici