DA VIATA CAMEREI TALE CU PLAYBULB!

Pentru a aprecia trebuie sa fii logat

Nivelul urmator in cadrul iluminatului inteligent este reprezentat de PlayBulb Color. Acesta este similar cu PlayBulb Rainbow, doar  ca PlayBulb Color are un difuzor in jurul becului pentru a asculta muzica preferata oriunde l-ati insuruba. Compatibil cu standardul E26/E27 a duliei, acest gadget se conecteaza la dispozitivul tau Android sau iOS prin Bluetooth, insa este necesara descarcarea aplicatiei PlayBulb X ( gratuita) pentru a controla efectele si culorile acestuia si totodata pentru gestionarea mai multor becuri simultan. Intra aici si alege produsul preferat.

In paleta de culori a becului sunt disponibile 16,8 milioane de culori care mentin atmosfera unei petreceri sau a unei seri romantice. Difuzorul incorporat functioneaza pe o frecventa de 135HZ /15KHz, o performanta decenta pentru ascultatorii ocazionali de muzica. Prin mentinerea acestuia la un nivel de volum rezonabil , obtineti cea mai buna experienta auditiva, indiferent de setarile facute. Click aici pentru produs.

Becul LED nu este supradimensionat ca design, facandu-l potrivit pentru lampi si corpuri de iluminat interioare si exterioare. Chiar si atunci cand nu folositi colectia de culori a acestuia, PlayBulb Color are o lumina naturala calda, ideala pentru utilizarea zilinica. Acesta dispune de o temperatura de culoare de 3000K si o putere de 200 lumeni.

Asocierea cu un dispozitiv este relativ simpla, dar aplicatia lor mai are nevoie de unele mici ajustari. Dupa cateva incercari in fiecare colt al casei, am constatat ca PlayBulb se potriveste in locurile spatioase precum sufrageria, unde muzica si lumina ambientala este binevenita. Intra aici pentru produs.

Comentarii Pentru a comenta trebuie sa te autentifici