CU CHIPOLO NIMIC NU E PIERDUT!

Pentru a aprecia trebuie sa fii logat

Chiar daca nu ti-ai pierdut niciodata cheile sau portmoneul, sigur ti s-a intamplat sa le uiti undeva prin casa sau la birou si sa pierzi timpul cautandu-le. Pentru astfel de momente, Chipolo e accesoriul perfect al cheilor tale.

Acest mic dispozitiv de urmarire Bluetooth este suficient de mic pentru a-l putea aseza cu usurinta intr-un portofel si are o baterie ce poate fi schimbata. O baterie are  durata de viata de 6 luni. Cu toata tehnologia din interiorul acestui device, magia se intampla in cadrul aplicatiei. Click aici pentru a ajunge la produsul dorit.

In cazul in care Chipolo se deconecteaza, aplicatia va primi in mod automat locatia exacta unde l-ai pierdut.In acelasi timp, vei primi si o notificare de tip push-up care te anunta ca Chipolo este inafara razei de actiune a Bluetooth-ului si s-a pierdut.

Tot in cadrul aplicatiei, poti seta ca Chipolo sa emita un sunet si in acel moment, ascultand intensitatea sunetului si privind contorul de distanta poti sa iti gasesti cu usurinta cheile. Intra aici pentru Chipolo.

Ba mai mult, acest mic dispozitiv functioneaza si invers. Daca nu iti gasesti telefonul prin jurul casei, tot ce trebuie sa faci este sa pui mana pe Chipolo si sa il scuturi. In acel moment, telefonul tau va iesi din tacere si va emite un sunet foarte puternic.

Ideea generala a acestui dispozitiv este de a fi conectat in permanenta la telefonul tau. Aplicatia este una foarte intuitiva iar prima configurare a dispozitivului nu iti da batai de cap.

Pe langa toate acestea, Chipolo, pe langa tehnologia de localizare dispune si de un senzor de temperatura care afiseaza in cadrul aplicatiei temperatura mediului in care se afla. Click aici pentru Chipolo.

Prinderea lui Chipolo nu este obligatorie la chei, datorita dimensiunilor mici este posibila asezarea acestui mic device futurist si util intr-un rucsac, portofel sau de ce nu la gatul animalului de companie. Cu Chipolo nimic nu e pierdut. Click aici pentru Chipolo.

Comentarii Pentru a comenta trebuie sa te autentifici