COMBINATII SECRETE CARE ITI OFERA INFORMATII LEGATE DE TELEFONUL TAU

Pentru a aprecia trebuie sa fii logat

Cativa utilizatori stiu de existenta acestor coduri care permit accesarea unor functionalitati si informatii suplimentare despre smartphone, insa pentru majoritatea inca sunt un mister.
Tocmai de aceea va prezentam cele mai populare coduri "secrete". Unele coduri sunt generale, insa in aceasta lista vor fi prezentate si acele care sunt functionale exclusiv pe un model anume de smartphone.
*. Afiseaza numarul unic IMEI al oricarui smartphone, inclusiv iPhone; Este folosit pentru identificarea device-ului si putem sa il consideram un CNP al dispozitivului nostru.
*. Prin introducerea acestui cod vei primi informatii legate de redirectionarea apelurilor, mesajelor si altor date. Este foarte util atunci cand vrei sa te asiguri ca nimeni nu te urmareste.
*. Cu ajutorul acestui cod poti afla care este numarul pe care se efectueaza redirectionarea, daca smartphone-ul este deconectat sau se afla în afara zonei de acoperire retelei;
#. Acest cod dezactiveaza orice redirectionare de apeluri.In acest fel, tu vei fi singurul care vei primi apelurile.
*. Acceseaza informatia despre numarul abonatului de intrare;
*. Prezinta informatii despre blocarea serviciilor active, asa ca apeluri, SMS sau altele;
*. Vei primi diferite informatii legate de apelurile tale in asteptare.
*3001*. Field TEST - asa numitul meniu al lui «James Bond»: aici se afiseaza informatia despre cartela SIM, nivelul semnalului de retea, chiar si indicatorii semnalului de retea. Toate datele, apropo, operativ se reînnoiesc. (functioneaza pe iPhone)


Codurile secrete pentru smartphone Samsung:
*#0*# – Acest cod iti deschide TEST MODE. Astfel vei putea testa toate functionalitatile intr-un singur meniu, si anume display, culori, test pixel morti, difuzor, microfon, touchscreen, camera, baterie samd.
* – afiseaza versiunea firmware si modelul exact al smartphone-ului;
* – starea acumulatorului: temperatura, tensiunea, capacitatea, ADC, RSSI;
*#12580*369# – informatia principala despre versiunea smartphone-ului tau.
Aceste combinatii sunt foarte folositoare asa ca nu va sfiiti sa le aratati si celorlalti.

Comentarii Pentru a comenta trebuie sa te autentifici