Cine a spus ca vopseaua nu poate fi magica?

Pentru a aprecia trebuie sa fii logat

Ei si daca tot ti-ai dorit un televizor LCD, de mari dimensiuni, cu calitate HD dar pretul piperat nu ti-a permis sa-ti satisfaci poftele, S-Paint este solutia. Tot ce ai nevoie este un perete gol sau un geam curat, o sticla de vopsea S-Paint, un proiector si optional un bol de popcorn.

Ca sa intelegi mai bine, S-Paint este o vopsea speciala, recent lansata pe piata europeana, care transforma orice suprafata transparenta, cum ar fi sticla, intr-un ecran HD prin simpla aplicare a acesteia pe suprafata dorita. Odata aplicata vopseua creeaza un ecran de proiectie semitransparent care poate fi indepartat cu usurinta atunci cand nu mai este utilizat.

 Exista doua tipuri de vopsea: una speciala pentru geamuri si suprafete transparente iar cealalta pentru pereti . Paint Pam dispune de o functie de auto-egalizare, astfel incat vopseaua sa fie aplicata uniform pe supafata geamului .

Vopseaua se aplica  foarte usor pe partea interioara a geamului iar aceasta va forma, dupa uscare, un strat de film translucid. Ulterior imaginile se afiseaza cu ajutorul unui videoproiector pentru a le putea vedea in mod clar din exterior. Odata ce utilizarea acesteia nu mai este dorita vopseaua S-paint poate fi  indepartata complet, in cateva minute, prin pulverizarea cu apa.

Practic, S-Paint este o vopsea magica care poate transforma un perete obisnuit sau un geam intr-un ecran de inalta rezolutie. Este simplu de utilizat, e doar vopsea si ofera un rezultat perfect. Nu ai nevoie de echipamente complicate, cu o simpla rola si putina indemanare rezolvi totul.

Pe langa toate acestea vopseaua S-Paint se poate utiliza in diverse domenii atat profesionale cat si personale. Poate fi folosita in magazine si mall-uri pentru campaniile publicitare, la intrarea in aeroporturi ca panouri informative, in birouri pentru prezentarea unui nou plan de afaceri, la evenimentele lifestyle ca ecran principal sau in orice alte locuri unde doresti sa captezi atentia simplu si rapid cu imagini clare.

Poti sa il comanzi de AICI.

Deci pregateste popcornul, cheama-ti prietenii si fa-ti propriul cinema la tine acasa!

Articol scris de: Andreea Hirb

Comentarii Pentru a comenta trebuie sa te autentifici