CHROMECAST 2.0 a€“ STREAMER-UL CARE NU POATE LIPSI DIN CASA TA

Pentru a aprecia trebuie sa fii logat

Exista o multime de moduri pentru a face stream continutului preferat, de la smart tv-uri, set top box-uri si console de gaming, dar toate acestea au fost intrecute de Google Chromecast in felul sau.

Prima versiune a fost lansata in anul 2013, iar acest mic stick HDMI a oferit o modalitate accesibila de proiectat filmele si emisiunile din aplicatiile preferate pe propriul televizor. Click aici pentru Chromecast.

Acum, noua versiune aduce schimbari atat din punct de vedere al design-ului, cat si a caracteristicilor. In plus de asta vine cu  o noua aplicatie care promite o interfata mult mai intuitiva pentru a gasi continutul dorit.

Cand vine vorba de exterior, Chromecast 2.0 a fost proiectat de la 0. Acum  dintr-un stick HDMI acesta s-a transformat intr-un disc cu un cablu scurt si flexibil atasat. E o schimbare destul de mare, avand in vedere ca cei de la Google au mai introdus inca 2 culori (Lemonade & Coral) iar cu noua forma, dispozitivul nu creeaza probleme in amplasarea acestuia in spati mici si restranse. Click aici pentru a ajunge la produsul dorit.

Magnetul de pe spatele “pucului” iti da posibilitatea de al prinde cu usurinta de partea din spate a televizoruui sau de cablu in sine.

Pe interior, micul disc este un trio de antene care comuta intre ele pentru a receptiona cel mai puternic semnal Wi-Fi posibil. De asemenea, Chromecast-ul este acum compatibil 802.11ac si se va conecta si la puncte de acces de 5 GhZ. Toate aceste imbunatatiri au fost aduse pentru stabilitatea conexiunii si pentru a perfectiona experienta de streaming.

In cadrul lansarii oficiale de la San Francisco, cei de la Google au sustinut ca dispozitivul va oferi sunet si imagine de o inalta calitate cu o perioada mai scurta de buffering pentru a oferi o experienta de ansamblu mai buna. Click aici pentru Chromecast.

Noile atingeri aduse designului sunt foarte reusite, insa atunci cand vine vorba de ce aduce noul Chromecast totul se rezuma la aplicatie. Aplicatia este impartita in trei categorii principale: What’s ON( ce reprezinta o selectie de titluri din toate aplicatiile care sunt pe telefon), Dispozitive(care iti permite sa comuti intre dispozitive) si Apps(care va permite sa descarcati direct toate aplicatiile compatibile de streaming).

In setarile fiecarui dispozitiv, aplicatia permite adaugarea foarte usoara a propriilor fotografii de la servicii cum ar fi Flickr,Facebook si cont Google.

Exista de asemenea optiunea de Fast Play dezvoltata pentru a anticipa ce vei viziona. Aceasta pre-incarca continutul ce urmeaza, oferind posibilitatea de a fi livrat in cel mai scurt timp posibil.

Cea mai noua caracteristica a aplicatiei care face diferenta este posibilitatea de a cauta continut prin introducerea unui text sau prin folosirea propriei voci.

In cele din urma, noile caracteristici de design si performante sunt un pas inainte, iar Chromecast ramane un streamer la fel de funky ce poate inlocui dispozitivele costisitoare de streaming(set top box) si cea mai accesibila modalitate de a-ti transforma televizorul intr-un smartTV. Click aici 

 

Comentarii Pentru a comenta trebuie sa te autentifici