CHIPOLO PLUS- UN TRACKER BLUETOOTH CU NOI CARCATERISTICI

Pentru a aprecia trebuie sa fii logat

Chipolo a lansat recent un dispozitiv nou de localizare, cu imbunatatiri semnificative si anume: Chipolo Plus. Noul dispozitiv are tot ce ti-ai dori de la un tracker Bluetooth! Si acum ca v-am facut curiosi sa aflati caracteristicile noului produs haideti sa vi le prezentam. Faceti cunostinta cu cel mai “galagios” tracker Bluetooth din lume. Acesta are un difuzor incorporat, care emite un sunet puternic de pana la 90 de db, ceea ce inseamna ca va veti gasi lucrurile mult mai usor. Tonul de Chipolo Plus poate fi auzit de la camere distanta.


Chipolo Plus este rezistent la apa. Ca un rezultat al feedback-urilor si dorintelor voastre, compania s-a hotarat in cele din urma sa proiecteze un tracker rezistent la apa. Dispozitivul corespunde standarului IP5, ceea ce inseamna ca va functiona perfect si dupa contactul cu apa. Asta nu inseamna ca il puteti scufunda in apa, dar cativa stropi de ploaie, nu vor afecta buna functionare a acestuia.


Functioneaza fara baterie. Chipolo Plus este proiectat sa dureze 12 luni, deci nu sunteti nevoiti sa va faceti griji pentru autonomia acestuia sau pentru inlocuirea bateriei.
Este disponibil in 7 culori la moda. Noile culori sunt alese cu atentie pentru a va completa perfect aspectul lucrurilor esentiale din viata voastra.Chiar daca il veti atasa la chei, portofel, rucscac sau bicicleta, Chipolo plus este disponibil intr-o gama variata de culori pentru a se asorta cu usurinta.
Pentru cei care nu stiau pana acum, dorim sa amintim ca, Chipolo este un tracker Bluetooth colorat, care va ajuta sa gasiti lucrurile de care aveti nevoie, in doar cateva secunde, prin intermediul aplicatiei dedicate (Chipolo), disponibile atat pentru telefoanele cu sistem de operare Android cat si iOS.


Chipolo utilizeaza tehnologia Bluetooth Low Energy (BLE), pentru a va ajuta sa localizati lucrurile. Chipolo este cel mai eficient la o raza de actiune de 10 metri, in functie de mediul inconjurator. Gama Bluetooth Chipolo poate extinde pana la 60 metri raza de actiune, atunci cand exista o linie clara intre dispozitiv si smartphone.
In cazul in care Chipolo este in afara razei Bluetooth, puteti utiliza ultima locatie cunoscuta pentru a vedea unde a fost vazut ultima oara pe harta sau puteti marca dispozitivul vostru ca fiind pierdut iar acesta va fi gasit de catre comunitate. Trebuie doar sa faci parte din comunitatea Chipolo si de fiecare data cand orice utilizator din comunitate trece pe langa obiectul furat, veti fi notificat cu cea mai recenta locatie a acestuia.


Chipolo este o piesa conceputa cu atentie, utilizand cele mai recente tehnologii. Si acest lucru este motivul pentru care Chipolo este prezent in Muzeul de Arta Moderna din Japonia (MoMa). Cu expozitii extraordinare si cele mai bune colectii din lume de arta moderna si contemporana, MoMa este dedicat conversatiei dintre trecut si prezent.
Chipolo Plus nu este doar un gadget care ajuta utilizatorii sa gaseasca lucrurile de care au nevoie in doar cateva secunde. Design-ul elegant, varietatea de culori la moda transforma noul Chipolo intr-un accesoriu high-tech.

Comentarii Pentru a comenta trebuie sa te autentifici