Cat de cool e ca Spotify ajunge in Romania? Foarte cool!

Articol scris de Adina Ananie
Pentru a aprecia trebuie sa fii logat

Spotify e disponibil in Romania! Yaay! E vestea cu care a debutat saptamana si da, suntem mai mult decat incantati de acest lucru.

Daca nu stiai, Spotify este cel mai mare serviciu de streaming de muzica din lume, cu peste 159 de milioane de utilizatori si 35 de milioane de melodii. In fiecare zi sunt adaugate peste 30.000 de melodii noi si 2 milioane de playlist-uri noi sunt create. Sunt numere impresionante, care te ajuta sa iti faci o idee despre nivelul la care e acum Spotify. Ca acum avem acces la el inseamna practic ca poti asculta multa, foarte multe muzica pe o gama variata de dispozitive, intr-un mod mai practic.

Totul incepe cu un cont pe care il faci gratuit si pe care il poti accesa de pe smartphone, tableta, laptop etc. Apoi esti rugat sa alegi cativa dintre artistii tai preferati, pentru ca Spotify sa poata apoi sa iti faca recomandari pe baza preferintelor tale personale.

Dupa ce faci aceste lucruri, esti pus in fata unei alegeri: alegi varianta gratuita, sau varianta Premium, pentru care trebuie sa platesti lunar 5 euro. In varianta standard piesele sunt redate in mod shuffle, adica aleatoriu, dar pe baza preferintelor tale. Varianta Premium iti aduce o serie de avantaje.

  • Fara reclame
  • Calitate audio mai buna (320 kbps)
  • Posibilitatea de a asculta fara a fi conectat la internet
  • Acces la Functia Connect pentru a accesa Spotify pe boxe, Tv, sau in masina

Daca esti gamer, trebuie sa stii ca de acum poti accesa Spotify pe Playstation sau Xbox, pentru ca in timp ce te joci sa destinzi atmosfera cu melodiile care iti ofera o stare de bine. E foarte cool ca poti sa iti accesezi contul de pe dispozitive atat de variate, nu?

PERSONAL FAVORITES:

Imi place foarte mult ca redarea muzicii continua si atunci cand iesi din aplicatie sau blochezi ecranul telefonului. Pot sa stau linistita pe Insta in timp ce ascult muzica preferata.

Organizare: Cu totii avem un playlist de birou, un playlist romantic, un playlist trist sau dimpotriva, unul pentru sport care e ca o injectie cu motivatie. Si imi place ca Spotify imi da posibilitatea de a le organiza foarte simplu, in functie de preferinte.

Mai am un pont pentru tine: Spotify e compatibil cu Amazon Alexa si Google Home. Asa ca poti sa controlezi redarea melodiilor in cel mai simplu mod, adica prin control vocal.

Iubim muzica, iubim tot ce e SMART & COOL, asa ca disponibilitatea Spotify in Romania nu poate decat sa ne bucure. Tu ai testat Spotify?

Comentarii Pentru a comenta trebuie sa te autentifici
Andrei Veizan
01 ian 1970
Cool