CARE SUNT GADGETURILE INDISPENSABILE DIN CAMERA BEBELUSULUI?

Pentru a aprecia trebuie sa fii logat

Inca de la nastere fiecare parinte se gandeste la siguranta copilului sau. Cei mai multi parinti apeleaza la utilitatea sistemelor de supraveghere a bebelusilor sau a copiilor pentru a nu-si petrece toata ziua numai cu ochii pe ei.

Iti prezentam cateva gadgeturi extrem de utile si necesare pentru bebelusul tau:

IBABY MONITOR M2

Cand sanatatea si siguranta copiilor devine o prioritate, tot ceea ce ai nevoie iti ofera ibaby monitor m2 deoarece acesta poate transmite imagini si sunete. Safe To Sleep incepe sa calculeze in timp real rata respiratiei bebelusului cu precizia unui monitor profesional folosit de medici. La modificarile de respiratie (repede, lent) dispozitivul va transmite notificari pe smartphone.

 

Click AICI pentru mai multe detalii si comanda.

SAFE TO SLEEP

Un alt gadget de care ai avea nevoie pentru a avea nopti mai linistite si lipsite de griji este safe to sleep, primul sistem care monitorizeaza respiratia bebelusului in timpul somnului si va avertizeaza daca respiratia acestuia devine regulate.

Safe To Sleep incepe sa calculeze in timp real rata respiratiei bebelusului cu precizia unui monitor profesional folosit de medici. La modificarile de respiratie (repede, lent) dispozitivul va transmite notificari pe smartphone-ul sau tableta dvs. Salteaua are o suprafata moale si confortabila fiind rezistenta la apa cat si anti-microbiana. Foloseste o tehnologie avansata care detecteaza instant respiratia bebelusului, te atentioneaza cand bebelusul se trezeste sau paraseste salteaua si puteti seta alarma pentru a va aminti cand sa hraniti bebelusul. 

Click AICI pentru produs.

TERMOMETRU J-STYLE

Iar pentru a monitoriza temperature bebelusului veti avea nevoie de termometrul j-style  un dispozitiv inteligent care permite monitorizarea permanenta a temperaturii. Acesta arata ca o bratara ultra-subtire si se ataseaza pe bratul copilului, iar atunci cand este conectata cu succes se va aprinde un LED albastru. Astfel, vei putea observa evolutia temperaturii sale 24 de ore, iar datele pot fi transferate pe smartphone.

Comentarii Pentru a comenta trebuie sa te autentifici