CALATORESTE CU STIL

Pentru a aprecia trebuie sa fii logat

Indiferent de destinatia pe care ai ales-o, important este sa profiti din plin de o vacanta relaxanta. Si ca sa pornesti cu dreptul, nu uita sa iti pui pe lista acele lucruri care iti vor oferi confortul personal, clipele de relaxare si bucuria unor experiente de neuitat.

 

SOUVE BAG COMPANY

Travel Bag - Pasager Clasa I

Souve Bag CompanyDaca ti-ai pus in gand intr-o zi de miercuri sa petreci weekend-ul intr-un oras European, sa vizitezi muzee, sa descoperi delicii noi sau sa faci turul magazinelor in cautare de chilipiruri, nimic mai simplu. De bilete de avion se ocupa orice agentie de turism, iar de bagaje sa nu-ti faci griji. Cu Geanta Souve Travel Bag pregatirile de drum sunt mult mai simple. Este incapatoare, usoara si cu un look casual foarte modern, fabricat dintr-un material textil rezistent si elemente din piele maro. Daca esti un calator inversunat, stii despre ce vorbim… limita aceea enervanta de 20 kg pe care ne-o impun companiile de zbor pentru bagajele de cala. Iar un geamantan greoi te poate priva de 2-3 kg de achizitii valoroase la intoarcere in tara.

 

NATIVE UNION

Power Link - Funky Business

Native Union Power LinkPur si simplu nu ne saturam de “bijuteriile” cu care ne rasfata designerii Native Union. Trebuie sa admitem ca, in ceea ce ne priveste, accesoriile Native Union ne-au indus o dependenta acuta la care nu am gasit inca un tratament adecvat. Combinatia de metal, piele si material textil nu lasa sa se intrevada cablurile sau plasticul de la mufe. Pentru ca, dincolo de frumusetea designului exclusivist, ceea ce se vede in imaginea alaturata este un cablu de date. Exact, acel accesoriu pe care doar cand il uiti pe undeva acasa iti dai seama cat este de important si util. Agata-l de chei, geanta sau rucsac si il vei avea mereu la indemana. In plus, trebuie sa recunosti ca arata funky!

 

SAMSUNG GALAXY TAB A 9.7

Relaxare la viteza 4G

Desi “Armada” de tablete din portofoliul producatorului corean nu pare sa aiba niciun rival pe piata, Samsung a lansat de curand cateva noi modele de tablete. Despre Galaxy Tab A banuim ca vrea sa inlocuiasca Tab 4 de 10.1 inch. Ecranul insesizabil mai mic de 9.7 inch nu este singura noutate cu care se prezinta acest gadget. Principalul motiv pentru aparitia acestui nou model este adoptarea conexiunii la reteaua 4G, evident, ceruta de utilizatorii tot mai pretentiosi de date mobile la viteze superioare. Galaxy Tab A este propunerea noastra pentru vacanta care urmaza. Displayul HD de 9.7 inch este mai mult decat potrivit pentru filmele pe care vrei sa le vezi sau pentru cartile electronice de citit in camera de hotel, iar capacitatea bateriei de 6000 mAh iti asigura functionarea pana 160 de ore pana la o noua incarcare.

Samsung Galaxy Tab A

 

ANGLE & CURVE

Summer clubbin'

Angle & CurveDeopotriva agreat de catre DJ profesionisti si “music addicts” relaxati care isi masoara faima doar prin numarul de prieteni de pe Facebook, castile clasice Angle & Curve au acel look distinct care nu poate scapa privirilor celor din jur. Brand-ul Angle & Curve a fost infiintat de niste entuziasti ai sound-ului modern, din inima Londrei. Designul simplu si in acelasi timp clasic, (chiar retro daca privim mai atent la detalii) este incantator, banda de sustinere este usor de ajustat iar materialele usoare, de inalta calitate te vor incanta la fiecare noua sesiune de auditii. Castile Angle & Curve asigura un sunet de exceptie de la frcventele joase pana la cele inalte cu o claritate impresionanta. Aviz DJ-ilor profesionisti!! Asadar, iata un nou brand, foarte cool, din portofoliul QuickMobile ce merita urmarit.

 

ISMART ALARM

In vacanta fara nicio grija

iSmart AlarmSi daca tot am amintit de plecarea in vacanta, sa ridice mana cei care nu-si fac griji ca in timpul cat sunt plecati, casa le-ar putea fi vizitata de musafiri nepoftiti. Cum ar fi sa poti vedea ce intampla in casa ta cat esti plecat, la orice ora din zi si din noapte? Exact! iSmart Alarm este un dispozitiv echipat cu camera de supraveghere si alarma care se conecteaza printr-un app disponibil pe AppStore si Google Play la telefonul tau smart ca tu sa poti sa stai linistit pe plaja cu un cocktail racoritor, la umbra unui palmier. In cazul nefericit cand un “om de rea credinta”, imprudent calca in raza de actiune a acestui gadget, senzorul de miscare va declansa alarma, iar tu vei vi notificat prin sms in secundele urmatoare. Vacanta placuta!

 

CELLULARLINE 4A QUAD

Patru la puterea patru

Deja este ceva obisnuit ca in bagaje sa facem loc gadgeturilor preferate. Notebook-ul este nelipsit, ca doar nu se stie niciodata cand ti se va cere un mic raport de la birou, un e-reader face cat 1000 de carti, camera foto “it’s a must” pentru ca fotografiile vor fi aratate la prieteni si rude, iar tableta si consola de joc – daca e si juniorul cu voi – va vor oferi momentele de liniste atat de necesare unaori chiar si in vacante. Iar pentru toate astea, un incarcator s-ar putea sa nu fie de ajuns. Cu exceptia Cellularline 4A Quad care poate incarca simultan, rapid si in deplina siguranta 4 device-uri. Il votam unul dintre cele mai utile gadgeturi de luat in vacanta!

Comentarii Pentru a comenta trebuie sa te autentifici