Cand vrei sa scapi de zombie... alegi Razer Nabu

Pentru a aprecia trebuie sa fii logat

Ce am invatat cu adevarat din filmele cu zombie este ca viteza de deplasare este cheia succesului in a scapa de aceste fiinte insetate dupa carne vie. Sa supravietuiesti unui atac de zombie inseamna sa fii de neoprit, fara sa iti salvezi vecinul sau sa iei cu tine animalutul tau de companie. Continua sa alergi, si totul va fi ok. 

Asta e ideea de baza care a dat nastere bratarii fitness Razer, numita Nabu: Foloseste-o, continua sa alergi, ramai fit si mereu pregatit sa scapi de apocalipsa de zombie. La sfarsitul articolului, iti voi lasa si clipul de prezentare a produsului, care cu siguranta te va lamuri in ceea ce priveste conceptul acestui produs. Pana atunci hai sa vorbim de produsul in sine...

Ca majoritatea produselor Razer, designul bratarii Nabu este format din 2 culori, care sunt de baza ale brandului: negru mat si acel verde aprins. Razer Nabu ( a nu se confunda cu fratele sau mai mic si mai ieftin) dispune de un ecran OLED cu rezolutie 128 x 16, un buton pe marginea superioara si o incuietoare magnetica pentru a prinde/ desprinde cu usurinta bratara pe incheietura mainii tale. Bratara vine in doua dimensiuni: mic/mediu si media/mari.

Daca e sa discutam despre "creierul" din interiorul bratarii acesta inglobeaza un acelerometru pe trei axe, un motor de vibratii pentru alarme si notificari, precum si un modul de conectivitate prin Bluettoth peentru comunicatii fara fir cu aplicatia gratuita Razer, instalata pe smartphone-ul tau. Aplicatia este disponibila atat pe Android cat si iOS si se sincronizeaza in mod automat cu bratara pentru a avea acces la toate datele colectate de aceasta: distanta parcursa, caloriile arse, modul de activitate si informatii legate de somnul tau. Pe langa notificarile inteligente in tot ceea ce priveste mesajele si apelurile primite, bratara se poate programa pentru a repeta alarmele silentioase, iar utilizatorii de iOS pot controla continutul audio de pe telefon sau pot folosi butonul fizic al bratarii ca si buton declansator al camerei foto.

Cei de la Razer numesc aceasta bratara, un wearable de socializare deoarece printr-o singura strangere de mana intre doi utilizatori care poarta Nabu, acestia fac schimb de profil de Facebook si Twitter. Si astfel se pot crea comunitati si se pot lega prietenii.

In concluzie, bratara fitness Razer Nabu este un gadget care isi merita fiecare banut. Trebuie sa avem in vedere ca pe langa urmarirea activitatii fitness, dispui si de alerte prin vibratii in cazul notificarilor, este un button declansator pentru fotografii si redare muzica la distanta. Toate aceste functionalitati comparate cu pretul acesteia, fac din Nabu un gadget cu cele mai bune valori din piata bratarilor fitness. Si hei, in cazul in care ne poate ajuta sa fim mereu cu un pas inaintea apocalipsei de zombie, e chiar super bine.

Acest clip, sigur te va convinge. Poti comanda bratara de aici!

 

Articol scris de Kiss Zsolt

Comentarii Pentru a comenta trebuie sa te autentifici