BRANDURI DE LUX CE INTRA IN LUMEA CEASURILOR ANDROID WEAR

Pentru a aprecia trebuie sa fii logat

Adoptate de oamenii cu un stil de viata activ si nu numai, smartwatch-urile ajung sa fie unul dintre principalele gadgeturi aflate pe wishlistul unei persoane. Recunoaste ca si tu ti-ai dori unul….

Fosill, Hugo Boss si Tommy Hilfiger sunt cele mai recente companii de moda care anunta, in cadrul evenimentului Baselworld 2017, propria lor linie de ceasuri Android Wear 2.0

Iata ce stim pana in prezent:

Hugo Boss Touch este construit din carbon si otel inoxidabil si va avea o serie de curele interschimbabile din piele pentru a se potrivi cu cele cinci interfete digitale unice, proiectate de brandul de lux. De asemenea smartwatch-ul va oferi NFC, dar din pacate nu si un senzor de monitorizare a ritmului cardiac. Din cele auzite, Hugo Boss Touch va fi lansat pe piata cel mai probabil in luna august a acestui an.

Tommy Hilfiger TH24 / 7You nu va avea NFC si nici monitorizarea ritumului cardiac, tocmai de aceea,  va veni cu un pret ceva mai mic decat concurentul sau. In cadrul evenimentului Baseworld 2017 smartwatch-ul a fost prezentat in doua variante diferite, una cu o curea din piele de culoare cafenie si una cu o banda din otel inoxidabil.

Grupul Fossil (o companie globala care face ceasuri de lux pentru numeroase branduri de moda printre care Armani, DKNY, Kate Spade, Michael Kors, Skagen) anunta de asemenea lansarea unor ceasuri hibride, Android Wear. Compania nu ofera prea multe detalii cu privire la functionalitatea acestora, dar toate vor beneficia de o noua tehnologie chiar daca se va pastra un stil mai traditional analogic. Sub brandul propriu Fossil va lansa doua modele: Q-Venture (cel mai subtire dintre modele) si Q-Explorist.

Din pacate, nici unul dintre ceasurile mentionate mai sus nu prezinta detalii concrete despre specificatiile tehnice, partea software, sau dimensiunile acestora. Cert este ca toate vor rula Android Wear 2.0 (un sistem de operare actualizat) si fiecare marca va avea propria tema, proiectata in conformitate cu identitatea de ansamblu a companiei specifice.

Insa, conform zvonurilor, spre deosebire de modelele Android Wear, aceste ceasuri vor fi alimentate de baterii traditionale si multe dintre ele se preconizeaza sa fie lansate in toamna acestui an.

Articol scris de Andreea Hirb

Comentarii Pentru a comenta trebuie sa te autentifici