In sfarsit! Un aspirator care curata singur!

Pentru a aprecia trebuie sa fii logat

Unul dintre cele mai mari avantaje ale evolutiei tehnologice este aparitia a tot mai multor gadget-uri menite sa ne faca viata mai usoara. Un exemplu perfect in acest sens este aspiratorul smart lansat recent de Xiaomi. Cred ca deja v-ati dat seama ce anume il face atat de smart-curata autonom, fara niciun ajutor. Deci, se pare ca zilele petrecute cu matura in mana s-au cam incheiat.

Nu stiu ce parere aveti voi, dar eu am asteptat de mult timp sa am ocazia de a ma bucura de o casa curata fara a depune efort. Aspiratorul este controlat cu ajutorul smartphone-ului, prin intermediul aplicatiei dedicate. Asadar, poti sa stai linistit in pat si cu un singur click sa inceapa curatenia. Ba mai mult, poti sa setezi inceperea programului de curatenie si de la birou.

Aspiratorul are incorporati 12 senzori, care permit scanarea exacta a locuintei si ajustarea pentru a realiza o curatenie impecabila. Utilizand o tehnologie noua, Simultaneous Localization and Mapping (SLAM), acest gadget este capabil sa aleaga cel mai potrivit traseu si in plus, sa se fereasca de obstacole.

S-a incheiat curatenia? Perfect. Aspiratorul se retrage automat la dock-ul de incarcare. Acesta poate functiona pana la 2,5 ore cu o singura incarcare, timp suficient pentru a curata intreaga casa. Ceea ce imi place foarte mult la acest aspirator este design-ul. Are accente minimaliste si mi se pare ca se potriveste in orice decor. Nici macar nu e cazul sa il ascunzi cand ai musafiri.

Deci sa recapitulam: fara cabluri enervante, fara efort, fara stres. Eu cred ca aspiratorul asta este darul oferit de tehnologie tuturor gospodinelor care s-au saturat sa isi petreaca ziua facand curatenie si este o investitie pe care merita sa o iei in considerare. Gasesti aspiratorul AICI.

Articol scris de Adina Ananie

Comentarii Pentru a comenta trebuie sa te autentifici